Sisustus

Kuinka järjestin vaatehuoneeni uudella PAX-vaatekaapilla

<br /> Kuinka järjestin vaatehuoneeni uudella PAX-vaatekaapilla<br />

Oletko koskaan haaveillut tilavasta ja siististä vaatehuoneesta, jossa kaikki vaatteesi ja asusteesi ovat helposti löydettävissä ja järjestyksessä? Minä olen. Olen aina kadehtinut niitä sisustuslehtien kuvia, joissa vaatehuoneet näyttävät kuin unelmalta. Mutta oma vaatehuoneeni oli aina sotkuinen ja ahdas, eikä siellä ollut tarpeeksi säilytystilaa kaikelle. Siksi päätin tehdä jotain asialle.

Löysin ratkaisun IKEAn PAX-vaatekaapista, joka on suunniteltu juuri vaatehuoneisiin. Se on modulaarinen järjestelmä, jossa voit valita kaapin rungon, ovien, hyllyjen, laatikoiden ja ripustinten koon ja tyypin. Voit myös lisätä valaistusta, peilejä ja muita lisävarusteita. Näin voit luoda juuri sinun tarpeisiisi ja tilaasi sopivan vaatekaapin.

Minä valitsin valkoisen rungon ja peililasiovat, jotka tuovat valoa ja tilan tuntua vaatehuoneeseen. Sisälle laitoin paljon hyllyjä ja laatikoita, joissa säilytän paitoja, housuja, neuleita, alusvaatteita ja sukkia. Ripustintangot ovat käteviä takkeja, mekkoja ja pukuja varten. Lisäsin myös muutaman koukun ja koritelineen, joissa pidän huiveja, vöitä, laukkuja ja kenkiä.

Nyt vaatehuoneeni näyttää ihan erilaiselta. Kaikki on siistiä ja järjestettyä, ja löydän helposti haluamani vaatteen. Peililasiovet ovat myös käteviä, kun haluan sovittaa eri asukokonaisuuksia. Olen todella tyytyväinen uuteen PAX-vaatekaappiini ja suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat järjestää vaatehuoneensa uudella tavalla.