Sisustus

Kuinka kohentaa ruokapöydän ilmettä pöytäliinalla

Oletko kyllästynyt ruokapöydän tylsään ulkonäköön? Haluatko luoda juhlavan tunnelman arkeen tai erityisiin tilaisuuksiin? Jos vastasit kyllä, niin sinun kannattaa hankkia uusi pöytäliina!

Pöytäliina on helppo ja edullinen tapa muuttaa ruokapöydän ilmettä. Voit valita pöytäliinan värin ja kuosin oman makusi ja sisustuksesi mukaan. Pöytäliina suojaa myös pöytää tahroilta ja naarmuilta, joten se on käytännöllinenkin valinta.

Itse olen ihastunut

Kelsea

-pöytäliinaan, joka on kaunis ja laadukas pellavainen pöytäliina. Se on 140×220 cm kokoinen, joten se sopii hyvin useimpiin ruokapöytiin. Kelsea-pöytäliina on saatavilla useissa eri väreissä, kuten valkoisena, harmaana, sinisenä ja punaisena. Minulla on harmaa versio, joka sopii hyvin yhteen hopeisten kynttilänjalkojen ja valkoisten lautasliinojen kanssa.

Kelsea-pöytäliina on helppo pitää puhtaana, sillä se kestää pesua 40 asteessa. Se ei myöskään rypisty helposti, joten se näyttää siistiltä ilman silitystäkin. Kelsea-pöytäliina on mielestäni hintansa arvoinen, sillä se on kestävä ja tyylikäs pöytäliina, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Jos sinua kiinnostaa kohentaa ruokapöydän ilmettä pöytäliinalla, niin suosittelen tutustumaan Kelsea-pöytäliinaan. Se on varmasti yksi parhaista pöytäliinoista, joita olen nähnyt ja käyttänyt.