Sisustus

Valkoinen ja puinen pöytävalaisin luo tunnelmaa

Olen aina pitänyt valkoisesta ja puusta yhdessä. Ne ovat niin raikkaita ja luonnollisia värejä, jotka sopivat moneen sisustukseen. Siksi ihastuin heti Aneta Lightingin Vinda-pöytävalaisimeen, joka on kaunis ja moderni valkoisen mattalasin ja puun yhdistelmä.

Vinda-pöytävalaisin on iso ja näyttävä, mutta samalla hillitty ja tyylikäs. Sen korkeus on 32 cm ja halkaisija 29 cm, joten se sopii hyvin esimerkiksi olohuoneen pöydälle tai yöpöydälle. Valaisimen varjostin on lasia, joka heijastaa valoa kauniisti ja tasaisesti. Valaisimen jalusta on puuta, joka tuo lämpöä ja kontrastia valkoiseen varjostimeen. Valaisimen liitosjohto on mustavalkoinen ja siinä on painokytkin.

Vinda-pöytävalaisin on helppo yhdistää erilaisiin tyyleihin ja väreihin. Se sopii niin skandinaaviseen kuin moderniinkin sisustukseen. Se luo tunnelmallista valoa ja kodikkuutta tilaan kuin tilaan. Voit myös yhdistää valaisimen pienemmän mallin kanssa tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Minulla on Vinda-pöytävalaisin olohuoneessani ja olen todella tyytyväinen siihen. Se on laadukas ja kestävä valaisin, joka ei mene pois muodista. Se on myös energiatehokas, sillä sen lamppukanta on E27 ja sen sallittu maksimiteho on 40 W. Valaisimessa ei ole mukana polttimoa, joten voit valita itse haluamasi valonlähteen.

Jos etsit kaunista ja tunnelmallista pöytävalaisinta, suosittelen lämpimästi Vinda-pöytävalaisinta. Se on todellinen katseenvangitsija, joka tuo iloa ja valoa kotiisi.