Sisustus

Atelier-tuoli: tyylikäs ja kestävä valinta

Oletko etsimässä uutta tuolia kotiisi tai työpaikallesi? Haluatko tuolin, joka on kaunis, mukava ja laadukas? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa tutustua Artekin Atelier-tuoliin. Se on tukholmalaisen TAF Studion suunnittelema tuoli, joka syntyi tilaustyönä Tukholman Kansallismuseon uuteen ravintolaan. Atelier-tuoli on osa pohjoismaisen nykymuotoilun edistämistyötä ja se on saanut inspiraationsa taiteilijan ateljeesta.

Atelier-tuoli on mittasuhteiltaan siro, kevyt ja pinottava. Se sopii yhtä hyvin ruokailuryhmään, työpöydän ääreen, ravintolaan ja kokoushuoneeseen tai auditorioon. Tuolin sopusuhtaisuus ja geometriset linjat yhdistyvät vähäeleisiin, mutta elegantteihin yksityiskohtiin. Esimerkiksi jalkoja yhdistävä poikkipuu sulautuu etujalkoihin luoden tuolille pehmeän, epämuodollisen ilmeen. Tuoli on istuessa mukava ja samalla monikäyttöinen.

Atelier-tuoli on saatavilla useissa väreissä ja puulajeissa. Voit valita esimerkiksi lakatun pyökin, saarnen tai tammen tai maalatun mustan, valkoisen, vihreän tai tummanpunaisen tuolin. Tuolin väri ja materiaali vaikuttavat sen hintaan. Esimerkiksi lakattu pyökki maksaa 545 euroa ja lakattu tammi 685 euroa . Tuolin mitat ovat 42 x 47 x 78 cm (leveys x syvyys x korkeus) ja istuinkorkeus on 46 cm.

Atelier-tuoli on Artekin perinteitä kunnioittava tuote, joka on tehty kestämään aikaa ja käyttöä. Artek on ollut erottamaton osa suomalaisia koteja siitä lähtien, kun se toi Alvar Aallon suunnittelemilla kalusteillaan kaikkien ulottuville viimeistellyn ja tyylikkään muotoilun. Nykyisin Artekin ajattomat ja kestävät huonekalut ovat myös tunnetuinta suomalaista designia maailmalla.

Jos haluat hankkia itsellesi Atelier-tuolin tai tutustua muihin Artekin tuotteisiin, voit käydä lähimmässä huonekaluliikkeessä tai tilata netistä. Atelier-tuoli on tyylikäs ja kestävä valinta, joka ilahduttaa sinua pitkään.