Sisustus

Kuinka Alba-matto muutti parvekkeeni ilmeen

<br /> Kuinka Alba-matto muutti parvekkeeni ilmeen<br />

Hei kaikille! Tänään haluan kertoa teille, kuinka löysin täydellisen maton parvekkeelleni. Olen aina haaveillut kodikkaasta ja viihtyisästä ulkotilasta, jossa voisin nauttia aamukahvini tai lukea kirjaa. Mutta parvekkeeni oli aina ollut vähän ankea ja kolkko, pelkkää betonia ja muovikalusteita.

Sitten näin Asko-verkkokaupassa Alba-maton, joka oli juuri sitä mitä olin etsinyt. Alba-matto on monikäyttöinen, niin sisällä kuin ulkonakin käytettynä. Harmooninen värisävy, valkoinen-harmaa, sopii kodin kaikkiin tiloihin, niin sisällä kuin ulkonakin. Ulkomatot tuovat tilaan uutta ilmettä ja tarjoavat persoonallisuutta missä tahansa käytettynä.

Alba-matto on valmistettu polypropeenista, joka on kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Matto on UV-suojattu, joten se ei haalistu auringonvalossa. Matto on myös helppo imuroida tai pyyhkiä puhtaaksi vedellä ja miedolla pesuaineella. Juuttipohja on käsitelty kestämään ulkokäytön.

Tilasin maton verkkokaupasta ja se saapui nopeasti kotiini. Matto oli juuri sopivan kokoinen parvekkeelleni, 160 x 220 cm. Levitin maton lattialle ja huomasin heti eron. Parvekkeeni näytti heti paljon kodikkaammalta ja lämpimämmältä. Matto toi pehmeyttä ja kontrastia betonipinnalle. Matto myös suojasi lattiaa kylmyydeltä ja kosteudelta.

Lisäsin vielä muutaman tyynyn ja viltin sohvalle sekä pari kynttilää pöydälle. Nyt parvekkeeni on kuin pieni olohuone ulkona. Voin rentoutua siellä yksin tai kutsua ystäviäni kylään. Matto on saanut paljon kehuja vierailtani, jotka ovat ihastuneet sen tyyliin ja laatuun.

Olen todella tyytyväinen Alba-mattoon ja suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat luoda viihtyisän ulkotilan helposti ja edullisesti. Matto on nyt yksi lempiesineistäni kodissani ja nautin siitä joka päivä.

Kiitos kun luit tämän postauksen! Jos sinulla on kysyttävää Alba-matosta tai haluat jakaa omia kokemuksiasi ulkomatoista, jätä kommentti alle. Nähdään taas pian!