Sisustus

Kuinka Marino-matto muutti olohuoneeni ilmeen

Olen aina pitänyt sinisestä väristä ja halunnut tuoda sitä enemmän sisustukseeni. Ongelmana on ollut löytää sopiva sininen sävy, joka ei ole liian kylmä tai tumma, vaan sopii hyvin yhteen muiden värien kanssa. Kun näin Marino-maton Luxcasa.fi-sivustolla, ihastuin siihen heti. Se oli juuri sellainen sininen, jota olin etsinyt: raikas, mutta ei liian kirkas, pehmeä, mutta ei liian vaalea.

Tilasin maton heti ja se saapui nopeasti kotiini. Olin iloisesti yllättynyt maton laadusta ja tuntumasta. Se oli paksu ja tukeva, mutta samalla pehmeä ja mukava jalkojen alla. Maton pinta oli kauniisti kudottu ja siinä oli hienovaraisia kuvioita, jotka antoivat sille elävyyttä. Maton väri oli todella kaunis ja se sopi täydellisesti olohuoneeni sohvan ja tyynyjen kanssa.

Marino-matto muutti olohuoneeni ilmeen täysin. Se toi tilaan lämpöä ja kodikkuutta, mutta myös tyylikkyyttä ja moderniutta. Matto on helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin kulutusta. Olen saanut paljon kehuja matosta vierailtani ja olen todella tyytyväinen ostokseeni. Suosittelen lämpimästi Marino-mattoa kaikille, jotka haluavat piristää kotiaan sinisellä värillä.