Sisustus

VANAJA-lankkupöytä: tyylikäs ja kestävä valinta ruokailutilaan

Oletko etsimässä uutta ruokapöytää, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan? Haluatko pöydän, joka on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja jossa on persoonallinen ilme? Jos vastasit kyllä, VANAJA-lankkupöytä on sinulle oikea vaihtoehto.

VANAJA-lankkupöytä on Askolle suunniteltu lankkupöytämallisto, josta löytyy kolme eri kansikokoa (150×90, 200×100 ja 240×100 cm) ja kolme eri väriä (valkokäsitelty, lakattu tammi ja savutammi). Pöydän kannet ovat massiivitammea ja jalat maalattua metallia. Kannet koostuvat kahdesta jykevästä lankusta, jotka antavat pöydälle luonnonläheisen ja rouhean tunnelman. Jalat pöytiin voi valita kolmesta eri mallista (A, U ja X), jotka tuovat pöytään modernia ilmettä ja kontrastia. A-jalka levenee alaspäin, U taas kapenee alaspäin ja X muodostaa ristikon.

VANAJA-lankkupöytä on paitsi kaunis, myös kestävä ja helppohoitoinen. Massiivitammi on vahva ja pitkäikäinen puumateriaali, joka kestää hyvin kulutusta ja kosteutta. Pöydän pinta on käsitelty öljyllä tai lakalla, mikä suojaa puuta likaa ja tahroja vastaan. Pöydän puhdistus onnistuu helposti kostealla liinalla pyyhkimällä. Pöydän kanssa voi yhdistellä monenlaisia tuoleja, joista löytyy varmasti omaan makuun ja sisustukseen sopiva vaihtoehto.

Itse olen ihastunut VANAJA-lankkupöytään jo pitkään ja olen saanut siitä paljon kehuja vierailtani. Pöytä on tilava ja mukava istua, ja se luo ruokailutilaan lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Pöytä on myös monikäyttöinen: siinä voi paitsi syödä, myös tehdä töitä, leikkiä tai askarrella. Pöytä on niin kaunis, että sitä ei halua peittää liinalla tai matolla.

Jos sinäkin haluat hankkia itsellesi VANAJA-lankkupöydän, kannattaa toimia nopeasti, sillä nyt Asko tarjoaa pöytiä huippuedulliseen hintaan. Voit tilata pöydän kätevästi verkkokaupasta tai noutaa sen lähimmältä Asko-myymälältäsi. Älä anna tämän tilaisuuden mennä ohi, vaan nappaa itsellesi upea VANAJA-lankkupöytä jo tänään!