Sisustus

Otso-senkki on tyylikäs ja tilava ratkaisu olohuoneeseen

<br /> Otso-senkki on tyylikäs ja tilava ratkaisu olohuoneeseen<br />

Oletko etsinyt uutta senkkiä olohuoneeseesi, mutta et ole löytänyt sopivaa vaihtoehtoa? Haluatko senkin, joka on sekä kaunis että käytännöllinen? Jos vastasit kyllä, niin sinun kannattaa tutustua Otso-senkkiin, joka on yksi Asko.fi:n uutuuksista.

Otso-senkki on 230 cm leveä, 45 cm syvä ja 80 cm korkea. Sen runko on valmistettu tummanharmaasta metallista ja sen päällä on kirkas lasikansi. Senkissä on neljä vetolaatikkoa ja kaksi avohyllyä, joissa on runsaasti säilytystilaa. Senkki sopii hyvin moderniin ja skandinaaviseen sisustukseen.

Itse olen ihastunut Otso-senkkiin, sillä se on juuri sellainen kuin olen toivonut. Se on tukeva ja laadukas, mutta samalla kevyen ja ilmavan näköinen. Se antaa olohuoneelleni raikkaan ja tyylikkään ilmeen. Senkin laatikoissa säilytän mm. kaukosäätimiä, lehtiä ja pelejä. Avohyllyissä pidän esillä kauniita koriste-esineitä ja kirjoja. Lasikansi on helppo pitää puhtaana ja se heijastaa valoa kauniisti.

Otso-senkki on ollut minulle loistava hankinta, josta olen saanut paljon kehuja vierailta. Jos sinäkin haluat uudistaa olohuoneesi ilmettä ja lisätä säilytystilaa, niin suosittelen lämpimästi Otso-senkkiä. Se on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta.