Sisustus

Valoa ja tyyliä Epsilon-hissivalaisimella

Oletko etsinyt kattovalaisinta, joka on yksinkertainen mutta tyylikäs, ja jota voit säätää helposti eri tilanteisiin? Jos vastasit kyllä, niin olet löytänyt etsimäsi: Epsilon-hissivalaisin on juuri sellainen!

Epsilon-hissivalaisin on musta metallinen valaisin, jonka kuvun halkaisija on 45 cm ja korkeus 21 cm. Valaisimen ripustusosassa on hissimekanismi, jonka avulla voit säätää valaisimen korkeutta välillä 40-150 cm. Näin voit luoda erilaista tunnelmaa eri tilanteisiin: esimerkiksi ruokapöydän yläpuolella voit laskea valaisimen lähemmäs pöytää, kun taas olohuoneessa voit nostaa sen ylemmäs.

Valaisimen lampunkanta on E27, joten voit valita mieleisesi lampun teholtaan ja väriltään. Valaisimen mukana toimitetaan myös kaksi eriväristä metallisomistetta: kulta ja kromi. Voit vaihtaa somisteen helposti ja näin muuttaa valaisimen ilmettä.

Epsilon-hissivalaisin sopii monenlaiseen sisustukseen ja luo valoa ja tyyliä kotiisi. Olen itse ihastunut tähän valaisimeen ja käytän sitä usein. Se on helppo asentaa ja käyttää, ja se näyttää hyvältä niin päällä kuin pois päältäkin.

Jos haluat tutustua Epsilon-hissivalaisimeen tarkemmin, voit etsiä sitä netistä hakusanalla ”epsilon hissivalaisin musta”. Löydät varmasti lisätietoa ja kuvia tästä upeasta valaisimesta. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan sitä itse!