Sisustus

Näin pidät nahkakalusteesi uudenveroisina

Nahka on kaunis ja kestävä materiaali, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Nahkakalusteet ovat investointi, joka vaatii oikeanlaista hoitoa pysyäkseen hyvässä kunnossa. Oletko koskaan miettinyt, miten puhdistat ja hoidat nahkasohvaasi tai -nojatuoliasi?

Itse olen omistanut nahkaisen lepotuolin jo useamman vuoden, ja se on yksi lempipaikoistani rentoutua. Olen huomannut, että nahka kaipaa säännöllistä puhdistusta ja kosteutusta, jotta se ei halkeile tai haalistu. Siksi olenkin löytänyt loistavan tuotteen, joka tekee nahanhoidosta helppoa ja nopeaa:

Leather Master pikapuhdistusaine nahalle 200ml

.

Tämä tuote on tiivistetty valmiste, joka soveltuu vahvoista nahoista tehdyille päällisille, kuten auton, lentokoneen tai moottoripyörän istuimille, sekä pigmenttivärjätyille nahoille, kuten useimmat nahkakalusteet ovat. Sen käyttöä ei suositella aniliini-, nupukki- tai mokkanahoille. Tuotteeseen kuuluu kätevä suihkutin, jolla saat levitettyä puhdistusaineen tasaisesti nahan pinnalle.

Puhdistusaine poistaa nahoista tehokkaasti värjääntymät ja tahrat, jotka voivat syntyä esimerkiksi ruoasta, juomasta tai rasvasta. Se on myös hellävarainen nahan luonnolliselle rasvalle ja väriaineelle, eikä vahingoita niitä. Puhdistusaineen jälkeen kannattaa vielä käyttää nahanhoitoainetta tai -voidetta, joka kosteuttaa ja suojaa nahkaa.

Olen käyttänyt tätä tuotetta pari kertaa kuukaudessa, ja olen todella tyytyväinen tulokseen. Nahkatuolini näyttää edelleen upealta ja tuntuu pehmeältä ja mukavalta. Suosittelen tätä tuotetta kaikille, jotka haluavat pitää nahkakalusteensa hyvässä kunnossa ilman suurta vaivaa.