Sisustus

TEMPUR Millennium -tyyny: unelmatyyny niskakivuista kärsiville

<br /> TEMPUR Millennium -tyyny: unelmatyyny niskakivuista kärsiville<br />

Oletko koskaan herännyt aamulla niska jumissa tai hartiat kipeinä? Oletko kokeillut erilaisia tyynyjä, mutta mikään ei tunnu sopivan sinulle? Jos vastasit kyllä, saatat olla kiinnostunut TEMPUR Millennium -tyynystä, joka on ergonominen ja mukautuva tyyny selkä- ja kylkinukkujille.

TEMPUR Millennium -tyyny on muotoiltu niin, että se tukee niskaa ja hartioita optimaalisesti eri asennoissa. Tyynyn kaareva muotoilu on reunoilta korkea ja keskeltä matala, jolloin pää pysyy oikeassa linjassa selkärangan kanssa. Selällään nukkuessa pää asettuu tyynyn syvennettyyn keskiosaan ja kyljellään nukkuessa niska saa tukea kohotetusta reunasta. Tyyny sopii erityisesti niskakivuista kärsiville ja voi auttaa vähentämään kuorsausta.

TEMPUR Millennium -tyynyn salaisuus on sen ainutlaatuinen täyte, joka on valmistettu TEMPUR-materiaalista. TEMPUR-materiaali on lämpöherkkä ja viskoelastinen materiaali, joka muotoutuu yksilöllisesti pään, niskan ja hartioiden mukaan. TEMPUR-materiaali vähentää paineen tunnetta ja rauhoittaa lihaksia, mikä edistää rentoutumista ja palautumista. TEMPUR-materiaali palautuu aina alkuperäiseen muotoonsa käytön jälkeen, joten tyyny ei menetä muotoaan tai kimmoisuuttaan.

TEMPUR Millennium -tyynyn päällinen on irrotettava ja pestävä 40 asteessa. Päällinen on valmistettu SmartCool-teknologialla, joka tuntuu välittömästi viileältä iholla. SmartCool-teknologia siirtää kehon ylimääräistä lämpöä pois tyynystä, mikä pitää tyynyn raikkaana ja viileänä läpi yön. SmartCool-päällinen sopii erityisesti niille, jotka hikoilevat helposti tai kaipaavat viilentävää vaikutusta.

TEMPUR Millennium -tyyny on saatavilla neljässä eri koossa: small, medium, large ja extra large. Tyynyn kokoa kannattaa valita hartialeveyden mukaan lähelle omaa paidankokoa. Lisäksi kannattaa huomioida patjan kovuus: mitä pehmeämpi patja, sitä pienempi tyyny yleensä sopii paremmin.

TEMPUR Millennium -tyyny on loistava valinta sinulle, joka haluat nukkua hyvin ja herätä virkeänä ilman niska- tai hartiakipuja. Tyyny tarjoaa ergonomista tukea ja mukavuutta sekä viilentää ihoa SmartCool-teknologian avulla. TEMPUR Millennium -tyyny on terveydenhuoltoalan suosittelema ja sillä on kolmen vuoden takuu.

Jos olet kiinnostunut TEMPUR Millennium -tyynystä tai muista TEMPUR-tuotteista, voit tutustua niihin lisää

täällä

. Voit myös vierailla lähimmässä myymälässä tai keskustella chatissa koulutetun nukkumisergonomian asiantuntijan kanssa. TEMPUR-tuotteilla on 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joten voit kokeilla niitä rauhassa omassa kodissasi.

Toivotan sinulle hyviä unia TEMPUR Millennium -tyynyn kanssa!