Sisustus

Askel-matto on pehmeä ja kaunis lisä kotiini

Olen aina pitänyt luonnonmateriaaleista ja skandinaavisesta tyylistä, joten kun näin Askel-maton, ihastuin siihen heti. Matto on valmistettu 100% villasta ja se on luonnonvalkoinen, mikä sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen. Matto on myös todella pehmeä ja mukava jalkojen alla, ja se tuo lämpöä ja kodikkuutta olohuoneeseeni.

Askel-matto on 80 x 200 cm kokoinen, eli se mahtuu hyvin pieneenkin tilaan. Minulla on se sohvan edessä, mutta se sopisi varmasti myös makuuhuoneeseen tai eteiseen. Matto on helppo pitää puhtaana, sillä se ei kerää pölyä eikä nukkaannu. Se kestää myös kulutusta hyvin, sillä villa on luja ja joustava materiaali.

Olen todella tyytyväinen Askel-mattoon, sillä se on laadukas, kaunis ja ekologinen tuote. Se on myös suomalainen design, mikä on minulle tärkeää. Matto on nimittäin suunniteltu ASKO:n omassa studiossa ja valmistettu Suomessa. Se on siis paitsi tyylikäs, myös vastuullinen valinta.

Suosittelen Askel-mattoa kaikille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja, skandinaavista designia ja kotimaista käsityötä. Matto on hintansa väärti, sillä se kestää pitkään ja ilahduttaa silmää joka päivä.