Sisustus

Everett-vitriini tuo tyyliä ja säilytystilaa olohuoneeseeni

Olen aina pitänyt vitriineistä, sillä ne ovat käteviä paikkoja säilyttää ja esitellä kauniita esineitä, kuten astioita, koristeita tai valokuvia. Ongelmana on vain ollut, että monet vitriinit ovat liian vanhanaikaisia tai raskaita minun makuuni. Siksi olin iloinen, kun löysin Rowicon Everett-vitriinin, joka on moderni ja kevyt vaihtoehto perinteisille vitriineille.

Everett-vitriini on valmistettu mustaksi maalatusta metallista ja lasista, mikä antaa sille ilmavan ja minimalistisen ilmeen. Vitriinissä on neljä lasihyllyä, joilla voi asetella esineitä näyttävästi. Vitriinin alaosassa on kaksi metallista ovea, joiden takana on lisää säilytystilaa. Vitriinin mitat ovat 80 x 40 x 180 cm, eli se sopii hyvin myös pienempiin tiloihin.

Minulla on Everett-vitriini olohuoneessani, jossa se on saanut paljon kehuja vierailta. Olen laittanut vitriiniin muun muassa kokoelmani retrohenkisiä mukeja ja kulhoja, jotka tuovat väriä mustaan vitriiniin. Vitriinin alaosassa säilytän kirjoja ja pelejä, joita voi ottaa esiin tarvittaessa. Everett-vitriini on paitsi kaunis, myös käytännöllinen huonekalu.

Jos etsit tyylikästä ja edullista vitriiniä, suosittelen tutustumaan Everett-vitriiniin. Se on helppo koota ja puhdistaa, ja se sopii monenlaiseen sisustukseen. Everett-vitriini on yksi parhaista hankinnoistani pitkään aikaan!