Sisustus

Unelmieni taso: Otso 230 cm valkoinen

Olen aina haaveillut tilavasta ja tyylikkäästä tasosta, joka sopisi olohuoneeseeni. Olen etsinyt sellaista pitkään, mutta en ole löytänyt mitään, joka täyttäisi kaikki kriteerini: laadukas, kestävä, helppohoitoinen, moderni ja edullinen. Kunnes löysin Otso-tason Asko.fi-sivustolta.

Otso-taso on 230 cm pitkä, 40 cm syvä ja 45 cm korkea. Se on valmistettu MDF-levystä ja maalattu valkoiseksi. Taso on siis kevyt, mutta tukeva. Se on myös helppo puhdistaa kostealla liinalla. Tason pinnassa on kaunis puukuvio, joka luo lämpöä ja luonnonläheisyyttä. Taso sopii hyvin skandinaaviseen sisustukseen.

Tason alla on kaksi vetolaatikkoa, joissa on pehmeästi sulkeutuvat liukukiskot. Laatikot ovat tilavia ja niissä on kätevät metallivetimet. Laatikoihin mahtuu paljon tavaraa, kuten lehtiä, kaukosäätimiä, pelejä ja muita olohuoneen tarvikkeita. Laatikot pitävät tason siistinä ja järjestyksessä.

Tason päällä on runsaasti tilaa televisiolle, kaiuttimille, koriste-esineille tai vaikka kasveille. Taso on niin pitkä, että siihen mahtuu helposti iso näyttö. Taso on myös sopivan matala, jotta televisiota voi katsoa mukavasti sohvalta. Taso on siis täydellinen olohuoneen keskipiste.

Olen ollut todella tyytyväinen Otso-tasoon. Se on juuri sellainen kuin toivoin: tilava, tyylikäs, laadukas ja edullinen. Se on tuonut olohuoneeseeni uutta ilmettä ja toimivuutta. Suosittelen Otso-tasoa kaikille, jotka etsivät unelmiensa tasoa olohuoneeseensa.