Sisustus

Vimle-kulmaosa on täydellinen valinta olohuoneeseen

Olen aina haaveillut tilavasta ja mukavasta sohvasta, jossa voisin rentoutua, lukea, katsoa elokuvia ja viettää aikaa perheeni ja ystävieni kanssa. Olen kokeillut monia erilaisia sohvia, mutta mikään ei ole tuntunut oikealta. Kunnes löysin Vimle-kulmaosan Ikeasta.

Vimle-kulmaosa on suunniteltu niin, että voit yhdistää sen muihin Vimle-sarjan osiin ja luoda juuri sinulle sopivan sohvakokonaisuuden. Voit valita eri värisiä ja materiaalisia päällisiä, jotka ovat helppoja irrottaa ja pestä. Voit myös lisätä säilytystilaa tai vuodesohvan osaan sohvaa.

Minä valitsin Vimle-kulmaosan Grann/Bomstad-mustana, koska se sopii hyvin olohuoneeni sisustukseen ja on kestävä ja laadukas. Kulmaosa on niin iso, että siihen mahtuu koko perheeni ja vielä vieraitakin. Se on myös erittäin mukava istua ja maata, sillä siinä on pehmeät tyynyt ja jämäkkä runko.

Olen todella tyytyväinen Vimle-kulmaosaani, sillä se on täyttänyt kaikki toiveeni ja tarpeeni. Se on ollut paras hankinta olohuoneeseeni pitkään aikaan. Suosittelen sitä lämpimästi kaikille, jotka etsivät tilavaa, mukavaa ja monipuolista sohvaa.