Sisustus

KETO-seinäkoriste: musta kukkamaisema sisustukseen

`

KETO-seinäkoriste on rauhallinen ja ilmava kukkamaisema mustaksi maalatussa metallisessa kehyksessä. Se on täydellinen valinta sinulle, joka haluat tuoda kotiisi ripauksen luontoa ja tyylikkyyttä. KETO-seinäkoriste sopii monenlaiseen sisustukseen ja luo tunnelmaa esimerkiksi eteisessä, makuuhuoneessa tai olohuoneessa.

KETO-seinäkoriste on poistuva tuote, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja hyödyntää huippuetu. Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupasta, mutta voit tarkistaa saatavuuden lähimmästä myymälästäsi. Tuotteen mitat ovat 41 x 80 x 2 cm ja tuotekoodi on 406110 MU. KETO-seinäkoriste on helppo ripustaa seinälle ja se kestää hyvin aikaa ja käyttöä.

Seinäkoristeet ovat loistava tapa piristää kotisi ilmettä ja tuoda persoonallisuutta tilaan. Voit yhdistellä erilaisia seinäkoristeita keskenään tai luoda näyttävän kokonaisuuden yhdestä isosta koristeesta. Seinäkoristeet voivat olla esimerkiksi kuvia, peilejä, kelloja, punottuja vaatteita tai muita luonnonmateriaaleja. Seinäkoristeiden avulla voit luoda kotiisi boho-tyyliä, rustiikkia tunnelmaa tai modernia eleganssia.

Jos haluat löytää lisää inspiraatiota seinäkoristeisiin, tutustu SNUGG Living-verkkokaupan valikoimaan. Sieltä löydät monenlaisia seinäkoristeita sinulle, joka haluat löytää jotain erilaista ja kotoisaa.

SNUGG Living: seinäkoristeet sinulle, joka haluat löytää jotain erilaista

SNUGG Living on verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja kauniita sisustustuotteita kotiin. SNUGG Livingin valikoimasta löydät muun muassa huonekaluja, tekstiilejä, valaisimia, astioita ja KETO-seinäkoriste-tuotteen kaltaisia seinäkoristeita. SNUGG Livingin tuotteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia.

SNUGG Livingin seinäkoristeet ovat nyt kuuminta hottia ja myös boho-tyylin perusta. Niitä löytyy moneen lähtöön: pyöreitä, suorakaiteen muotoisia, punottuja, metallisia, kultaisia, mustia ja värikkäitä. Voit valita seinällesi esimerkiksi suuren punotun seinäkoristeen palmunlehdistä, round&round boho-seinäkoristeen, kolmionmallisen punotun seinävaatteen tai viidakkoaiheisen seinäkoristeen. Tai mikset yhdistelisi useampaa seinäkoristetta ja luoda omaa taideteostasi?

SNUGG Livingin verkkokaupassa voit tilata seinäkoristeet helposti ja nopeasti. Toimitus on ilmainen yli 100 euron tilauksille ja voit maksaa joustavasti osamaksulla. Jos tarvitset apua seinäkoristeiden valinnassa tai haluat kysyä jotain muuta, voit ottaa yhteyttä SNUGG Livingin asiakaspalveluun tai suunnittelupalveluun. He auttavat sinua mielellään löytämään juuri sinun kotiisi sopivat seinäkoristeet.

Käy siis tutustumassa SNUGG Livingin verkkokauppaan ja löydä upeat seinäkoristeet kotiisi. Ja muista, että KETO-seinäkoriste on nyt huippuedullinen, joten älä jätä sitä väliin!

Kuvat: Asko.fi ja Snugg.fi

”`