Sisustus

Miksi valita jenkkisänky paketti vuodevaatelaatikolla Mila 160-180 kangas?

Jenkkisänky on monen suomalaisen unelma, sillä se tarjoaa mukavuutta, tilaa ja tyyliä makuuhuoneeseen. Jenkkisänky koostuu kahdesta erillisestä patjasta, jotka tukevat kehoa eri tavoin ja mahdollistavat yksilöllisen nukkumismukavuuden. Jenkkisänky on myös helppo pitää puhtaana ja raikkaana, sillä sen päällimmäinen sijauspatja on irrotettava ja pestävä.

Jos olet etsimässä uutta jenkkisänkyä, kannattaa tutustua LuxCasan valikoimaan. LuxCasa on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia huonekaluja kotiin. LuxCasan jenkkisängyt ovat valmistettu EU:ssa käsityönä, ja niissä on 12 kuukauden runkotakuu. Lisäksi LuxCasa toimittaa sängyt koottuna asiakkaalle, joten sinun ei tarvitse huolehtia asennuksesta.

Yksi LuxCasan suosituimmista jenkkisängyistä on jenkkisänky paketti vuodevaatelaatikolla Mila 160-180 kangas. Tämä sänky on klassisen tyylikäs ja sopii monenlaiseen sisustukseen. Sängyn runko on valmistettu massiivipuusta ja kalustelevystä, ja se on verhoiltu kestävällä ja kauniilla kankaalla. Sängyn mukana tulee myös sängynpääty, joka antaa viimeistellyn ilmeen makuuhuoneelle.

Mila-jenkkisängyn erikoisuus on sen vuodevaatelaatikko, joka sijaitsee sängyn alla. Vuodevaatelaatikko on kätevä ratkaisu säilytystilan lisäämiseksi, sillä sinne voi laittaa esimerkiksi ylimääräiset peitot, tyynyt tai lakanat. Vuodevaatelaatikko liukuu helposti esiin ja takaisin sängyn alla olevien pyörien avulla.

Mila-jenkkisänky on saatavilla kahdessa koossa: 160×200 cm tai 180×200 cm. Voit valita itsellesi sopivan koon riippuen siitä, kuinka paljon tilaa haluat nukkumiseen. Sängyn ulkomitat ovat 209×160 cm tai 209×180 cm. Sängyn mukana tulee myös sälepohja, patja ja sijauspatja, jotka takaavat hyvän unenlaadun.

Jos haluat tilata Mila-jenkkisängyn itsellesi, voit tehdä sen helposti LuxCasan verkkosivuilla. Sänky maksaa vain 799 euroa, ja voit maksaa sen omassa tahdissasi Klarnan avulla. Toimitusaika on vain yksi viikko, ja toimitus on ilmainen yli 500 euron tilauksille. Älä siis odota enää, vaan nappaa tämä upea tarjous nyt!

Kuvien lähde: LuxCasa