Sisustus

Montana Pair sivupöytä Monarch kromijalat: tyylikäs ja tilava säilytysratkaisu

`

Kaipaatko olohuoneeseesi tai makuuhuoneeseesi lisää säilytystilaa, mutta et halua tinkiä sisustuksen tyylikkyydestä? Jos vastasit kyllä, Montana Pair sivupöytä Monarch kromijalat on sinulle oikea valinta. Tämä sivupöytä on osa Montana-säilytysjärjestelmää, joka on tunnettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, monipuolisista väreistä ja muodoista sekä skandinaavisesta muotoilusta.

Montana Pair sivupöytä Monarch kromijalat koostuu yhdestä suuresta kaapista ja neljästä tilavasta avohyllystä, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa kirjoille, lehdille, koriste-esineille ja muille tavaroille. Kaapin ovi on varustettu push-to-open -mekanismilla, joka mahdollistaa oven avaamisen ja sulkemisen kevyellä painalluksella. Kaapin sisällä on yksi hyllylevy, jonka korkeutta voi säätää tarpeen mukaan.

Sivupöydän runko on valmistettu MDF-levystä, joka on pinnoitettu laadukkaalla laminaatilla. Laminaatti on helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin kulutusta ja kosteutta. Sivupöydän väri on Monarch, joka on lämmin ja syvä ruskea sävy. Värin ansiosta sivupöytä sopii hyvin yhteen erilaisten puulajien ja tekstiilien kanssa. Sivupöydän jalat ovat kromattua metallia, joka antaa sivupöydälle kevyen ja ilmavan ilmeen.

Montana Pair sivupöytä Monarch kromijalat on muodoltaan ajaton ja yksityiskohdiltaan viimeistelty. Sen mitat ovat 139,2 cm x 81,6 cm x 38 cm (L x K x S), joten se mahtuu hyvin useimpiin tiloihin. Sivupöytä sopii yhteen muiden Montana-säilytysjärjestelmän osien kanssa, joten sarjaa on helppo jatkaa tarvittaessa. Voit myös yhdistää sivupöydän muihin huonekaluihin ja luoda oman persoonallisen kokonaisuutesi.

Montana Pair sivupöytä Monarch kromijalat on saatavilla Vepsäläisen verkkokaupasta hintaan 2155 €. Tilaa omasi nyt ja nauti uudesta säilytysratkaisustasi!

Montana Pair sivupöytä Monarch kromijalat: tekniset tiedot

Ominaisuus Arvo
Lisätiedot 0303000639-010
Brändi Montana
Leveys 139,2 cm
Korkeus 81,6 cm
Syvyys 38 cm
Materiaali MDF, Metalli
Väri Ruskea
Toimitusaika 4-6 viikkoa
Toimituskulut Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille verkkokaupasta!
Takuu 10 vuotta

Kuvien lähde: Vepsäläinen.com