Sisustus

Tikki päiväpeitto 260×260 cm tummanharmaa: tyylikäs ja kevyt valinta makuuhuoneeseen

Makuuhuoneen sisustus on tärkeä osa kodin viihtyisyyttä ja tunnelmaa. Makuuhuoneessa vietetään paljon aikaa, joten sen tulisi olla rauhallinen, rentouttava ja mukava paikka. Yksi helppo tapa piristää makuuhuoneen ilmettä on valita uusi päiväpeitto, joka sopii omaan tyyliin ja värimaailmaan.

Päiväpeitto on paitsi kaunis, myös käytännöllinen tekstiili. Se suojaa vuodevaatteita pölyltä ja lialta, sekä antaa sängylle siistin ja kutsuvan ulkonäön. Päiväpeittoa voi myös käyttää lisälämpönä viileinä öinä tai ottaa mukaan sohvalle viltiksi.

Jos etsit uutta päiväpeittoa, kannattaa tutustua Tikki päiväpeitto 260×260 cm tummanharmaa -tuotteeseen, joka on saatavilla Sotkan verkkokaupasta ja myymälöistä. Tämä päiväpeitto on tyylikäs ja kevyt valinta, joka sopii monenlaiseen makuuhuoneeseen.

Mitä Tikki päiväpeitto 260×260 cm tummanharmaa tarjoaa?

Tikki päiväpeitto 260×260 cm tummanharmaa on nimensä mukaisesti tikattu päiväpeitto, jossa on kaunis kuvio kankaassa. Päiväpeiton materiaali on 100 % polyesteri, joka on helppohoitoinen ja kestävä. Päiväpeiton koko on 260 x 260 cm, eli se sopii hyvin parivuoteeseen tai isoon yhden hengen sänkyyn.

Tikki päiväpeiton väri on tummanharmaa, joka on neutraali ja ajaton sävy. Tummanharmaa sopii hyvin yhteen monien muiden värien kanssa, joten voit yhdistää sen helposti erilaisiin tyynyihin, verhoihin ja mattoihin. Tummanharmaa luo myös rauhallisen ja harmonisen tunnelman makuuhuoneeseen.

Tikki päiväpeitto on kevyt ja ilmava, eli se laskeutuu kauniisti sängyn päälle eikä tunnu liian kuumaalta tai painavalta. Voit siis nauttia pehmeän peiton tunteesta ilman hikoilua tai ahdistusta. Tikki päiväpeitto on myös helppo pedata ja säilyttää, sillä se ei rypisty helposti eikä vie paljon tilaa.

Mistä voit ostaa Tikki päiväpeitto 260×260 cm tummanharmaa -tuotteen?

Jos kiinnostuit Tikki päiväpeitto 260×260 cm tummanharmaa -tuotteesta, voit tilata sen kätevästi Sotkan verkkokaupasta tai noutaa sen lähimmältä Sotkan myymälältäsi. Verkkokaupasta tilatessasi voit valita toimitustavan haluamallasi tavalla: voit noutaa tuotteen ilmaiseksi myymälältä tai maksaa kuljetuksen kotiin tai noutopisteeseen. Toimitusaika on 3-10 arkipäivää.

Sotkan myymälöistä voit tarkistaa tuotteen saatavuuden valitsemalla haluamasi myymälän verkkosivuilla. Voit myös soittaa tai käydä paikan päällä kysymässä lisätietoja tuotteesta tai muista makuuhuoneen sisustukseen liittyvistä asioista. Sotkan asiantunteva henkilökunta auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Tikki päiväpeitto 260×260 cm tummanharmaa on edullinen ja laadukas päiväpeitto, joka maksaa vain 59,95 euroa. Se on siis loistava vaihtoehto, jos haluat uudistaa makuuhuoneesi ilmettä pienellä budjetilla. Päiväpeitto on myös hyvä lahjaidea esimerkiksi ystävälle, sukulaiselle tai muuttajaisiin.

Yhteenveto

Tikki päiväpeitto 260×260 cm tummanharmaa on tyylikäs ja kevyt päiväpeitto, joka sopii monenlaiseen makuuhuoneeseen. Päiväpeitossa on kaunis tikattu kuvio, joka antaa sille elävyyttä ja luonnetta. Päiväpeiton väri on tummanharmaa, joka on neutraali ja ajaton sävy. Päiväpeiton materiaali on 100 % polyesteri, joka on helppohoitoinen ja kestävä. Päiväpeiton koko on 260 x 260 cm, eli se sopii hyvin parivuoteeseen tai isoon yhden hengen sänkyyn.

Voit tilata Tikki päiväpeitto 260×260 cm tummanharmaa -tuotteen kätevästi Sotkan verkkokaupasta tai noutaa sen lähimmältä Sotkan myymälältäsi. Verkkokaupasta tilatessasi voit valita toimitustavan haluamallasi tavalla: voit noutaa tuotteen ilmaiseksi myymälältä tai maksaa kuljetuksen kotiin tai noutopisteeseen. Toimitusaika on 3-10 arkipäivää. Sotkan myymälöistä voit tarkistaa tuotteen saatavuuden valitsemalla haluamasi myymälän verkkosivuilla. Voit myös soittaa tai käydä paikan päällä kysymässä lisätietoja tuotteesta tai muista makuuhuoneen sisustukseen liittyvistä asioista.

Tikki päiväpeitto 260×260 cm tummanharmaa on edullinen ja laadukas päiväpeitto, joka maksaa vain 59,95 euroa. Se on siis loistava vaihtoehto, jos haluat uudistaa makuuhuoneesi ilmettä pienellä budjetilla. Päiväpeitto on myös hyvä lahjaidea esimerkiksi ystävälle, sukulaiselle tai muuttajaisiin.

Kuvien lähde: Sotka.fi