Sisustus

Tempo-naulakko: tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu eteiseen

Eteinen on kodin käyntikortti, joka toivottaa sinut ja vieraasi tervetulleeksi. Eteisen sisustus kannattaa suunnitella huolella, sillä se vaikuttaa kodin tunnelmaan ja toimivuuteen. Eteisessä tarvitaan säilytystilaa takkeille, kengille ja asusteille, mutta myös tilaa liikkua ja vaihtaa vaatteita. Eteisen kalusteiden tulisi olla sekä kauniita että kestäviä, sillä ne joutuvat kovaan käyttöön.

Yksi eteisen tärkeimmistä kalusteista on naulakko, johon ripustetaan takit ja hatut. Naulakon valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota sen ulkonäköön, kokoon ja materiaaliin. Naulakon tulisi sopia eteisen tyyliin ja värimaailmaan, olla sopivan kokoinen tilaan nähden ja valmistettu laadukkaasta materiaalista, joka kestää aikaa ja kulutusta.

Jos etsit eteiseesi tyylikästä ja käytännöllistä naulakkoa, kannattaa tutustua Tempo-naulakkoon, joka on saatavilla Asko-verkkokaupasta. Tempo-naulakko on suunniteltu skandinaaviseen makuun, ja se sopii monenlaiseen sisustukseen. Tempo-naulakko on valmistettu massiivipuusta, joka on kestävä ja luonnollinen materiaali. Puun pinta on käsitelty luonnonvahalla, joka suojaa sitä kosteudelta ja lialta.

Tempo-naulakossa on neljä koukkua, joihin mahtuu useampi takki tai hattu. Koukut ovat metallia, joka luo kontrastia puun kanssa. Naulakon yläosassa on hylly, johon voi laittaa esimerkiksi koriste-esineitä tai koreja. Hyllyn alla on tanko, johon voi ripustaa henkareita tai vaikkapa sateenvarjoja. Tempo-naulakko on siis erittäin monipuolinen kaluste, joka tarjoaa paljon säilytystilaa pienessä tilassa.

Tempo-naulakon mitat ovat 80 x 30 x 190 cm, eli se ei vie liikaa tilaa eteisestä. Naulakon väri on natural, eli luonnollinen puun sävy, joka luo lämpöä ja kodikkuutta. Tempo-naulakko on helppo koota ja kiinnittää seinään mukana tulevilla kiinnitystarvikkeilla. Naulakon hinta on 199 euroa, mikä on edullinen hinta näin laadukkaasta ja kauniista kalusteesta.

Jos haluat tilata Tempo-naulakon itsellesi, voit tehdä sen helposti Asko-verkkokaupassa. Toimitus on ilmainen yli 500 euron tilauksille, ja voit valita toimitustavan joko kotiinkuljetuksena tai noutona lähimmästä Asko-myymälästä. Asko-verkkokaupassa on myös muita eteisen kalusteita, kuten kenkäkaappeja, penkkejä ja peilejä, joilla voit luoda eteiseesi yhtenäisen ja viihtyisän ilmeen.

Tempo-naulakko on siis loistava valinta eteiseen, joka kaipaa lisää säilytystilaa ja tyyliä. Tempo-naulakko on laadukas, kestävä ja kaunis kaluste, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Tilaa Tempo-naulakko nyt Asko-verkkokaupasta ja nauti uudesta eteisestäsi!

Kuvat: Asko.fi