Sisustus

Vitra Eames DSW Fiberglass -tuoli: klassikko uudessa värissä

Vitra on tunnettu sveitsiläinen designhuonekalujen valmistaja, joka on tuonut markkinoille monia ikonisia tuotteita. Yksi niistä on Eames Fiberglass Chair, joka on Charles ja Ray Eamesin suunnittelema muovituoli, joka lanseerattiin vuonna 1950. Tuoli oli ensimmäinen laatuaan, sillä se yhdisti orgaanisesti muotoillun istuinkuoren erilaisiin jalkavaihtoehtoihin, kuten teräslankaan tai puuhun. Tuoli oli myös ensimmäinen, joka käytti lasikuituvahvisteista polyesterihartsia, joka oli aiemmin ollut lähinnä sotilaallisiin tarkoituksiin.

Eames Fiberglass Chair oli suosittu ja innovatiivinen tuote, joka sai useita värivaihtoehtoja ja muunnelmia vuosien varrella. Vitra valmistaa tuolia edelleen alkuperäisistä muoteista ja alkuperäisistä väreistä, jotka Eamesit itse kehittivät. Yksi näistä väreistä on red orange, joka on lämmin ja eläväinen sävy, joka korostaa tuolin orgaanista muotoa. Red orange sopii hyvin yhteen vaalean vaahteran sävyisen puujalan kanssa, joka antaa tuolille lämpöä ja kodikkuutta.

Vitra Eames DSW Fiberglass -tuoli red orange vaalea vaahtera on yksi Eames Fiberglass Chair -malliston vaihtoehdoista. DSW tarkoittaa Dining Height Side Chair Wood Base, eli ruokapöydän korkeutta sivutuolia puujalalla. Tuoli on mukava ja kestävä, ja se sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Tuolin voi myös varustaa irrotettavalla pehmusteella, joka lisää istuinmukavuutta ja tuo lisää väriä tuoliin.

Vitra Eames DSW Fiberglass -tuoli red orange vaalea vaahtera

Tämä tuoli on loistava valinta sinulle, jos etsit klassista ja laadukasta design-tuolia, joka erottuu joukosta. Tuolin mitat ovat 46,5 x 83 x 55 cm (leveys x korkeus x syvyys), ja istuinkorkeus on 43 cm. Tuolin paino on 4 kg. Tuolin hinta on 860 euroa Vepsäläisen verkkokaupassa.

Tuolin istuinosa on valmistettu lasikuituvahvisteisesta polyesterihartsista, joka on kevyt ja luja materiaali. Istuinosa on värjätty läpikotaisin punaisen oranssiksi, mikä antaa sille syvyyttä ja eloisuutta. Istuinosa on myös hieman läpikuultava joissakin kohdissa, mikä tekee siitä elävämmän näköisen. Istuinosa on muotoiltu niin, että se myötäilee ihmiskehon muotoja ja tarjoaa hyvän tuen selälle.

Tuolin jalat ovat valmistettu vaaleasta vaahterasta, joka on kestävä ja kaunis puulaji. Jalat ovat lakattuja ja niissä on teräsputkivahvisteet. Jalat ovat nelijalkaiset ja niissä on teräslankaristikko tummassa sävyssä. Jalat antavat tuolille vakautta ja kontrastia istuinosan kanssa.

Tuoli on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella. Tuoli on myös pinottava, joten se vie vähän tilaa säilytyksessä. Tuolilla on 10 vuoden takuu, joka kertoo sen laadusta ja kestävyydestä.

Jos haluat tilata tämän tuolin tai tutustua muihin Vitra Eames Fiberglass Chair -malliston tuoleihin, voit vierailla Vepsäläisen verkkosivuilla tai myymälöissä. Vepsäläinen on Suomen johtava designhuonekalujen myyjä, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja asiantuntevaa palvelua.

Kuvien lähde: Vitra