Sisustus

Billie-tuoli: roosa-musta yhdistelmä, joka hurmaa

Billie-tuoli on upea lisä olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikka työhuoneeseen. Sen roosa samettinen istuin ja musta metallinen jalka luovat kontrastin, joka kiinnittää katseen. Billie-tuoli on mukava istua, sillä sen selkänoja on hieman kaareva ja sen istuin on pehmeä ja joustava. Billie-tuoli sopii monenlaiseen sisustukseen, sillä sen väri on hillitty mutta persoonallinen.

Billie-tuoli on osa Asko.fi:n laajaa tuolivalikoimaa, josta löydät erilaisia tuoleja eri tarpeisiin ja tyyleihin. Voit yhdistää Billie-tuolin esimerkiksi sohvaan, sivupöytään tai lattialamppuun luodaksesi viihtyisän nurkkauksen kotiisi. Billie-tuoli on myös helppo siirtää paikasta toiseen, jos haluat vaihtaa sen sijaintia tai käyttötarkoitusta.

Billie-tuolin mitat ovat 77 x 64 x 76 cm ja sen paino on 8 kg. Tuolin istuinkorkeus on 45 cm ja istuinsyvyys on 50 cm. Tuolin kangas on 100 % polyesteriä ja sen jalka on metallia. Tuolin hoito-ohjeet ovat seuraavat: Pyyhi tuoli kuivalla tai kostealla liinalla. Älä käytä hankaavia tai liuottavia aineita. Imuroi tuoli säännöllisesti pehmeällä harjasuuttimella.

Billie-tuoli on saatavilla Asko.fi:n verkkokaupasta hintaan 199 €. Voit tilata tuolin kätevästi netistä ja noutaa sen lähimmästä Asko-myymälästäsi tai tilata kotiinkuljetuksen lisämaksusta. Jos haluat nähdä tuolin livenä ennen ostamista, voit käydä Asko-myymälässä ja kokeilla sitä paikan päällä. Asko.fi tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tuolin osissa Klarna-tilillä tai -laskulla.

Jos olet kiinnostunut Billie-tuolista, älä odota liian kauan, sillä tuote on rajoitetun ajan tarjouksessa. Voit tilata tuolin nyt edullisesti klikkaamalla alla olevaa linkkiä, joka vie sinut suoraan tuotteen sivulle Asko.fi:ssä. Sieltä voit myös lukea lisää tuotteen ominaisuuksista ja arvosteluista sekä nähdä lisää kuvia tuolista eri kulmista.

Billie-tuoli: roosa-musta

Kuvien lähde: Asko.fi