Sisustus

Boston-rahi Casa kangas musta: tyylikäs ja monikäyttöinen lisä olohuoneeseen

Oletko etsimässä uutta rahia olohuoneeseesi? Haluatko rahin, joka on sekä mukava että moderni? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Boston-rahi Casa kangas musta -tuotteeseen, joka on nyt saatavilla Sotka-verkkokaupasta ja myymälöistä.

Boston-rahi on osa Boston-sohvamallistoa, johon kuuluu runsaasti erilaisia kokoonpano- ja verhoiluvaihtoehtoja. Voit yhdistää rahin Boston-kulmasohvaan tai -nojatuoliin, tai käyttää sitä itsenäisenä kalusteena. Rahi on reilun mitoituksensa ansiosta erittäin monikäyttöinen: se toimii jalkarahina, istuimena tai pöytätasona esimerkiksi tarjottimen kanssa.

Boston-rahi on verhoiltu laadukkaalla ja kestävällä Casa-kankaalla, joka on 100% polyesteriä. Kangas on testattu Martindale-testillä, joka mittaa kankaan kulutuskestävyyttä. Casa-kankaan testitulos on 50 000 kierrosta, mikä tarkoittaa, että kangas kestää hyvin normaalia kotikäyttöä. Kankaan pilling-testitulos on 4-5 asteikolla 1-5, mikä tarkoittaa, että kangas ei nukkaannu helposti.

Boston-rahin väri on tyylikäs ja ajaton musta, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Musta väri luo kontrastia vaaleille sohville ja seinille, tai luo harmonisen kokonaisuuden tummien sävyjen kanssa. Rahin jalat ovat 6 cm korkeat ja valmistettu tammesta, mikä antaa rahille luonnollisen ja skandinaavisen ilmeen.

Boston-rahin koko on 90 x 72 x 45 cm, ja sen istuinkorkeus on 46 cm. Rahi toimitetaan kasattuna, ja jalat kiinnitetään itse. Rahin hinta on nyt vain 299 euroa (normaali hinta 749 euroa), eli saat 60% alennuksen. Tarjous on voimassa 21.08.2023 asti, mikäli tuotteita riittää. Rahi ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupasta, mutta voit tarkistaa sen saatavuuden lähimmästä Sotka-myymälästäsi.

Älä siis odota enää, vaan hanki itsellesi Boston-rahi Casa kangas musta ja nauti sen tuomasta mukavuudesta ja tyylistä olohuoneessasi!

Kuvien lähde: Sotka.fi