Sisustus

Jensen Supreme Epic -sänky 180 x 200 cm Oyster Grey: unelmasänky, joka tarjoaa ylivertaista mukavuutta ja tyyliä

Onko sinulla vaikeuksia löytää täydellinen sänky, joka sopii sekä kehollesi että sisustuksellesi? Etsitkö sänkyä, joka antaa sinulle optimaalisen tuen ja rentoutumisen yöunille? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa tutustua Jensen Supreme Epic -sänkyyn 180 x 200 cm Oyster Grey, joka on Jensenin lippulaivamalli ja yksi markkinoiden edistyksellisimmistä ja laadukkaimmista sängyistä.

Jensen Supreme Epic -sänky on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa nukkumismukavuutta – se sisältää Jensenin innovatiivisimman ja kehittyneimmän Aloy® 3.0 -jousitusjärjestelmän, jossa on erityinen vyöhyke, joka mukautuu olkapäihisi ja sisäänrakennettu alaseläntuki, joka antaa mukavan ja tasaisen tuen nukkuessasi. Sängyn ylellinen StarRose -petauspatja sisältää joustavaa Innergetic® Sonecore -lateksitäytettä. Bakteerit ja pölypunkit eivät viihdy lateksissa, joten patjan pitäminen puhtaana on helpompaa. Petauspatjan toinen puoli on uritettu, mikä tuntuu pehmeämmältä, ja toinen puoli on sileä, mikä tuntuu kovemmalta. Korkealaatuinen viskoosi ja aito kashmirvilla on kudottu petauspatjan pehmeään pintakerrokseen, joka poistaa tehokkaasti kosteutta ja säätää lämpötilaa. Ne myös tekevät kankaasta erittäin pehmeän iholla. Petauspatjan kaunis kuvioitu tikkaus on saanut inspiraationsa vanhoista norjalaisista neulekuvioista. Kaikki Jensenin sängyt ja patjat on valmistettu Norjassa.

Jensen Supreme Epic -sängyn toinen puoli on keskikova ja toinen puoli kova. Sängyn pohjassa on saumaton Seamless-verhoilu. Pakettiin kuuluu 18 cm korkeat jalat. Sängyn väri on tyylikäs oyster grey, joka sopii monenlaiseen makuuhuoneeseen.

Jos haluat tilata tämän upean sängyn itsellesi tai lahjaksi jollekin rakkaalle, voit tehdä sen helposti Vepsäläisen verkkokaupassa. Toimitus on ilmainen yli 150 euron tilauksille ja sinulla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus. Voit myös maksaa turvallisesti verkkopankissa, luottokortilla tai osamaksulla. Älä anna tämän tilaisuuden mennä ohi, vaan hanki itsellesi Jensen Supreme Epic -sänky 180 x 200 cm Oyster Grey ja nauti unelmiesi yöunista!

Kuvien lähde: Vepsäläinen