Sisustus

Kartano & Pinja ruokaryhmä (1+6): Tyylikäs ja kestävä valinta ruokailutilaan

Haaveiletko uudesta ruokaryhmästä, joka sopii sekä arkeen että juhlaan? Haluatko kalusteita, jotka ovat laadukkaita, mukavia ja kauniita? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Maskun valikoimaan, josta löydät monia ihania vaihtoehtoja ruokailutilan sisustamiseen. Yksi niistä on Kartano & Pinja ruokaryhmä (1+6), joka on tyylikäs ja kestävä yhdistelmä massiivipuista pöytää ja kuutta tuolia.

Kartano & Pinja ruokaryhmä (1+6) on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät käyttöä ja aikaa. Pöytä on massiivitammea, joka on luonnollisen kaunis ja kestävä puulaji. Tammi on myös helppohoitoinen, sillä se ei ime likaa eikä tahroja. Pöydän koko on 180 x 100 cm, eli se tarjoaa reilusti tilaa kuudelle hengelle. Pöydän muotoilu on klassinen ja ajaton, ja sen jalat ovat tukevat ja elegantit.

Tuolit ovat Pinja-mallia, jotka ovat mukavat ja tyylikkäät istuimet. Tuolien runko on massiivikoivua, joka on vahva ja kevyt puulaji. Tuolien istuin- ja selkänojapehmusteet ovat laadukasta vaahtomuovia, joka antaa hyvän tuen ja istumismukavuuden. Tuolien verhoilu on kestävää kangasta, joka on helppo pitää puhtaana. Tuolien väri on harmaa, joka sopii hyvin yhteen pöydän tammen sävyn kanssa.

Kartano & Pinja ruokaryhmä (1+6) on loistava valinta ruokailutilaan, sillä se luo kodikkaan ja viihtyisän tunnelman. Ruokaryhmä sopii monenlaiseen sisustukseen, sillä sen värit ja muodot ovat neutraaleja ja harmonisia. Ruokaryhmällä voit nauttia niin arkisista aterioista kuin juhlahetkistäkin perheen tai ystävien kanssa.

Jos olet kiinnostunut Kartano & Pinja ruokaryhmästä (1+6), voit tilata sen helposti Maskun verkkokaupasta tai käydä tutustumassa siihen lähimmässä Maskun myymälässäsi. Ruokaryhmän hinta on nyt vain 999 €, eli saat sen huippuedullisesti. Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan!

Lisätietoja ruokaryhmästä ja muista Maskun tuotteista löydät osoitteesta www.masku.com. Masku on Suomen suurin huonekalujen vähittäiskauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia huonekaluja kaikkiin kodin tiloihin. Maskulla on yli 40 myymälää ympäri Suomea, ja verkkokauppa palvelee sinua vuorokauden ympäri. Masku on myös vastuullinen ja luotettava toimija, joka huolehtii asiakkaidensa tyytyväisyydestä ja ympäristöstä.

Kuvat: Masku.com