Sisustus

Miksi valita VÄRMBLIXT matto, matala nukka, käsintehty, oranssi?

Matot ovat tärkeä osa kodin sisustusta. Ne luovat lämpöä, pehmeyttä ja väriä tilaan. Matot voivat myös olla taideteoksia, jotka kertovat tarinaa käsityöläisten perinteistä ja luovuudesta. Yksi sellainen matto on VÄRMBLIXT matto, matala nukka, käsintehty, oranssi, joka on saatavilla IKEAsta.

Mitä on VÄRMBLIXT matto?

VÄRMBLIXT matto on 180×195 cm kokoinen matto, joka on valmistettu 100% villasta. Maton nukka on tiheä ja pehmeä, ja sen väri vaihtelee tummasta kirkkaan oranssiin. Maton väri muistuttaa auringonvalon eri sävyjä ja luo positiivista tunnelmaa huoneeseen.

VÄRMBLIXT matto on käsintehty Intiassa IKEA-mattoja valmistavissa kudontakeskuksissa. Kudontakeskukset ovat IKEAn hyväksymiä ja niissä noudatetaan tiukkoja sosiaalisia ja ympäristöllisiä standardeja. Kudontakeskukset auttavat pitämään elossa käsityöläisten perinnettä ja turvaamaan heidän hyvinvointinsa.

Miten VÄRMBLIXT matto sopii sisustukseen?

VÄRMBLIXT matto on rohkea ja iloinen valinta kodin sisustukseen. Sen oranssi väri tuo energiaa ja eloisuutta tilaan. Matto sopii hyvin yhteen neutraalien tai kontrastisten värien kanssa. Matto voi olla huoneen katseenvangitsija tai osa harmonista kokonaisuutta.

VÄRMBLIXT matto on myös mukava ja rentouttava alusta. Sen pehmeys houkuttelee istumaan ja lepäämään lattialla. Matto on helppo pitää puhtaana imuroimalla säännöllisesti. Mattoa ei saa pestä koneessa eikä kuivata rumpukuivaimessa.

Mistä saa VÄRMBLIXT maton?

VÄRMBLIXT matto, matala nukka, käsintehty, oranssi on saatavilla IKEAn verkkokaupasta ja tavarataloista. Maton hinta on 279 euroa ilman ALV:tä. Maton tuotenumero on 805.300.10.

Voit tilata maton verkkokaupasta ja valita toimitustavan: kotiinkuljetus tai nouto tavaratalosta tai pakettiautomaatista. Voit myös tarkistaa tavaratalojen varastosaldoja verkkosivuilta tai sovelluksesta.

Jos haluat nähdä ja kokeilla mattoa ennen ostamista, voit käydä IKEAn tavarataloissa. Siellä voit myös tutustua muihin IKEAn käsintehdyistä matoista, jotka ovat yhtä laadukkaita ja kauniita kuin VÄRMBLIXT matto.

Lähde: IKEA

Kuvat: IKEA