Sisustus

Taitettava tilanjakaja Yelena – puu/muovi

Tilanjakaja on kätevä ja kaunis tapa luoda yksityisyyttä ja jakaa tilaa eri toimintojen välillä. Tilanjakajia on monenlaisia, mutta yksi erityisen viehättävä vaihtoehto on taitettava tilanjakaja Yelena, joka on valmistettu puusta ja muovista. Tässä artikkelissa kerromme, miksi tämä tuote on hyvä valinta kotiisi tai toimistoosi.

Mitä on taitettava tilanjakaja?

Taitettava tilanjakaja on sellainen tilanjakaja, joka koostuu useammasta paneelista, jotka on kiinnitetty toisiinsa saranoilla. Tämä mahdollistaa sen, että tilanjakajaa voi taittaa eri muotoihin ja kulmiin, jolloin se sopii erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Taitettava tilanjakaja on myös helppo siirtää ja säilyttää, kun sitä ei tarvita.

Mistä materiaaleista taitettava tilanjakaja Yelena on tehty?

Taitettava tilanjakaja Yelena on tehty puusta ja muovista. Puinen runko antaa tuotteelle tukevuutta ja kestävyyttä, kun taas muoviset paneelit luovat kauniin ja läpikuultavan vaikutelman. Paneelit ovat koristeltu elegantilla kuvioinnilla, joka tuo mieleen pitsin tai verkon. Paneelien väri on valkoinen, joka sopii hyvin yhteen monenlaisen sisustuksen kanssa.

Mitä hyötyjä taitettavalla tilanjakajalla Yelena on?

Taitettavalla tilanjakajalla Yelena on monia hyötyjä, joista mainitsemme tässä muutaman:

 • Se luo yksityisyyttä ja rauhaa esimerkiksi makuuhuoneessa, työtilassa tai oleskelualueella.
 • Se jakaa tilaa eri toimintojen välillä esimerkiksi avoimessa olohuoneessa tai keittiössä.
 • Se toimii sisustuselementtinä, joka luo tunnelmaa ja persoonallisuutta huoneeseen.
 • Se on helppo asentaa, siirtää ja taittaa haluttuun muotoon.
 • Se on edullinen ja laadukas tuote, joka kestää pitkään.

Miten taitettavaa tilanjakajaa Yelena voi käyttää?

Taitettavaa tilanjakajaa Yelena voi käyttää monella tavalla eri tiloissa. Tässä muutamia ideoita:

 • Voit käyttää sitä makuuhuoneessa luomaan intiimin ja rauhallisen tunnelman. Voit esimerkiksi erottaa sängyn muusta huoneesta tai luoda pienen lukunurkkauksen.
 • Voit käyttää sitä työtilassa tai kotitoimistossa luomaan keskittymistä edistävän alueen. Voit esimerkiksi erottaa työpöydän muusta huoneesta tai luoda pienen neuvottelutilan.
 • Voit käyttää sitä olohuoneessa tai keittiössä jakamaan tilaa eri toimintojen välillä. Voit esimerkiksi erottaa ruokailualueen oleskelualueesta tai luoda pienen baarinurkkauksen.
 • Voit käyttää sitä myös koristeena, joka luo kontrastia ja kiinnostavuutta huoneeseen. Voit esimerkiksi asettaa sen seinää vasten tai ikkunan eteen.

Mistä voi ostaa taitettavan tilanjakajan Yelena?

Jos olet kiinnostunut ostamaan taitettavan tilanjakajan Yelena, voit tilata sen helposti ja nopeasti verkkokaupasta Luxcasa.fi. Tässä muutamia tietoja tuotteesta:

 • Tuotteen koko on 180 x 200 cm.
 • Tuotteen paino on 9 kg.
 • Tuotteen hinta on 149,90 €.
 • Tuotteella on ilmainen toimitus ja 14 päivän palautusoikeus.

Voit siis napsauttaa alla olevaa linkkiä ja siirtyä suoraan tuotteen sivulle, josta voit lisätä sen ostoskoriin ja tehdä tilauksen. Toimi nopeasti, sillä tuote on suosittu ja saatavilla vain rajoitetun ajan!

Taitettava tilanjakaja Yelena – puu/muovi

Toivottavasti tämä artikkeli oli hyödyllinen ja inspiroiva sinulle. Jos haluat nähdä lisää tilanjakajia ja muita sisustustuotteita, voit tutustua Luxcasa.fi:n laajaan valikoimaan. Sieltä löydät varmasti jotain, joka sopii sinun makuusi ja budjettiisi. Kiitos lukemisesta ja hauskaa sisustamista!

Kuvien lähde: Luxcasa.fi