Sisustus

Indiq-tuoli 978111 ruskea: tyylikäs ja mukava valinta kotiin tai toimistoon

`

Oletko etsimässä uutta tuolia kotiisi tai toimistoosi? Haluatko tuolin, joka on sekä tyylikäs että mukava? Jos vastasit kyllä, saatat olla kiinnostunut Indiq-tuolista 978111 ruskea. Tämä tuoli on moderni ja elegantti, ja se sopii monenlaiseen sisustukseen. Lisäksi se on ergonominen ja kestävä, joten se tarjoaa hyvän istuinmukavuuden ja pitkän käyttöiän.

Indiq-tuoli 978111 ruskea on valmistettu laadukkaasta ruskeasta keinonahasta, joka on helppo puhdistaa ja hoitaa. Tuolin istuin ja selkänoja on muotoiltu timanttilaatta-kuvioon, joka lisää ilmavuutta ja estää hikoilua. Tuolin korkeutta voi säätää kaasujousella, joka on räjähdyssuojattu ja SGS-sertifioitu. Tuolin kantavuus on 180 kg, joten se sopii useimmille käyttäjille.

Indiq-tuoli 978111 ruskea on myös ergonominen, sillä sen selkänoja tukee niskaa, selkää ja vyötäröä hyvin. Tuolin käsinojat voi irrottaa, jos haluaa enemmän tilaa tai liikkumavapautta. Tuolin jalusta koostuu viidestä 360 asteen pyörivästä pyörästä, jotka ovat kulutusta kestäviä ja hiljaisia. Tuolin istuinta voi kallistaa tiettyyn kulmaan ja lukita, mikä tekee istumisesta rentouttavampaa.

Indiq-tuoli 978111 ruskea on siis loistava valinta niille, jotka arvostavat tyyliä ja mukavuutta. Tuoli sopii niin kotiin kuin toimistoonkin, ja se on helppo yhdistää erilaisiin pöytiin ja kalusteisiin. Jos haluat tilata tämän tuolin, voit tehdä sen helposti Indiq-tuoli 978111 ruskea -sivulta. Toimi nopeasti, sillä tuote on nyt alennuksessa!

Kuvien lähde: Amazon.com

”`