Sisustus

OTSO-taso 138 cm (Saarni): Kotimainen ja monipuolinen kaluste

Oletko etsimässä uutta tv-tasoa, lipastoa tai senkkiä? Haluatko kalusteen, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja tilaasi? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua OTSO-taso 138 cm (Saarni), joka on osa kotimaista ja monipuolista OTSO-tasosarjaa.

OTSO-tasosarja on suunniteltu niin, että voit rakentaa omiin tarpeisiisi sopivan kalusteen valmiiksi kasatuista moduuleista. Moduuleja on yhteensä 34 erilaista, ja niistä voit yhdistellä lipastoja, ovikaappeja, tasoja, senkkejä, vitriineitä ja työpöytiä. Moduulien värivaihtoehdot ovat valkoinen, tummanharmaa ja saarni. Kansien ja pohjien leveyksiä on viisi, jotka ovat 46, 92, 138, 184 ja 230 cm, ja ne ovat saatavilla myös mustana ja tammen värisenä. Pohjan tilalle voit tilata tyylikkään metallijalan. Moduulit on helppo asentaa nostamalla ne paikoilleen.

OTSO-taso 138 cm (Saarni) on yksi tasosarjan vaihtoehdoista. Se on tyylikäs ja tilava kaluste, jossa on yksi umpiovi, kaksi laatikkoa ja yksi siirrettävä levyhylly. Ovi ja laatikot ovat saarnen väriset, ja ne on varustettu mattakromatuilla metallivedoilla. Tasossa on sokkeli kalustelevyä, jonka korkeus on 7,7 cm. Tasoon on saatavana lisäksi lasikansi kirkkaana, mustana tai valkoisena. Lasikansi tuo näyttävyyttä ja suojaa naarmuuntumiselta.

OTSO-taso 138 cm (Saarni) sopii monenlaiseen sisustukseen ja käyttötarkoitukseen. Voit sijoittaa sen olohuoneeseen tv-tasoksi, makuuhuoneeseen lipastoksi tai eteiseen säilytyskalusteeksi. Voit myös yhdistää sen muihin OTSO-moduuleihin luodaksesi omanlaisesi kokonaisuuden.

OTSO-taso 138 cm (Saarni) on nyt saatavilla huippuedulliseen hintaan Asko-verkkokaupasta ja myymälöistä. Tilaa omasi pian, sillä tarjous on voimassa vain 12.07.2023 asti, mikäli tuotteita riittää. Toimitusaika verkkokaupasta on 4-6 viikkoa, ja voit valita maksutavaksi Asko Laskun tai joustavan Asko Erämaksun.

Älä anna tämän tilaisuuden mennä ohi, vaan hanki itsellesi kotimainen ja monipuolinen kaluste, joka kestää käyttöä ja katseita. Tutustu tarkemmin OTSO-taso 138 cm (Saarni) ja muihin OTSO-tasosarjan tuotteisiin Asko-verkkosivuilla tai lähimmässä Asko-myymälässäsi.

Kuvien lähde: Asko