Sisustus

Ruokailuryhmä Sean 4-hengen harmaa: tyylikäs ja käytännöllinen valinta

`

Kun etsit uutta ruokailuryhmää kotiisi, haluat varmasti löytää sellaisen, joka sopii sekä sisustukseesi että tarpeisiisi. Ruokailuryhmä Sean 4-hengen harmaa on loistava vaihtoehto, jos arvostat modernia muotoilua, laadukkaita materiaaleja ja mukavuutta. Tässä blogipostissa kerromme, miksi tämä ruokailuryhmä on niin ihastuttava ja miten voit tilata sen helposti ja edullisesti Luxcasa.fi-verkkokaupasta.

Ruokailuryhmä Sean 4-hengen harmaa koostuu neljästä tuolista ja yhdestä pöydästä, jotka on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta MDF-levystä. Tuolien istuimet ja selkänojat on verhoiltu pehmeällä ja laadukkaalla keinonahalla, joka on miellyttävä ihoa vasten ja helppo pitää puhtaana. Pöydän pinta on harmaa, joka luo tyylikkään kontrastin tuolien mustan värin kanssa. Pöydän jalat ovat metallia, joka antaa ryhmälle tukevuutta ja modernia ilmettä.

Ruokailuryhmän mitat ovat seuraavat: pöydän leveys 120 cm, syvyys 80 cm ja korkeus 75 cm. Tuolien leveys 43 cm, syvyys 52 cm ja korkeus 96 cm. Istuinkorkeus on 46 cm. Ruokailuryhmä mahtuu siis hyvin pieneenkin tilaan, mutta tarjoaa silti riittävästi tilaa neljälle hengelle nauttia aterioista ja seurustelusta. Ruokailuryhmän harmaa väri on neutraali ja ajaton, joten se sopii monenlaiseen sisustukseen. Voit yhdistää sen esimerkiksi valkoisiin tai mustiin seinien väreihin tai piristää sitä värikkäillä tekstiileillä tai asusteilla.

Ruokailuryhmä Sean 4-hengen harmaa on nyt saatavilla Luxcasa.fi-verkkokaupasta huippuedulliseen hintaan vain 299 euroa (norm. 499 euroa). Tilaa se nyt ja saat sen kotiinkuljetettuna nopeasti ja vaivattomasti. Luxcasa.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja, valaisimia ja sisustustuotteita edullisin hinnoin. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja maksutapoina voit käyttää verkkopankkia, luottokorttia tai Klarnan laskua tai osamaksua. Tutustu koko valikoimaan osoitteessa www.luxcasa.fi ja löydä unelmiesi sisustus!

Kuvat: Luxcasa.fi

”`