Sisustus

TEEMA-vitriini, Antrasiitti, osa 29 sokkelilla: tyylikäs ja monikäyttöinen säilytysratkaisu

Kaipaatko kotiisi lisää säilytystilaa, mutta et halua tinkiä sisustuksen tyylikkyydestä? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua TEEMA-vitriiniin, Antrasiitti, osa 29 sokkelilla. Tämä kotimainen kaluste on osa laadukasta ja monipuolista TEEMA-kalustesarjaa, josta voit rakentaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

TEEMA-vitriini, Antrasiitti, osa 29 sokkelilla on moderni ja näyttävä kaappi, joka sopii niin olohuoneeseen, ruokailutilaan kuin makuuhuoneeseenkin. Vitriinin runko on valkoinen ja ovet, laatikot ja kansi ovat antrasiitin väriset. Vitriinin mitat ovat leveys 80 cm, syvyys 39 cm ja korkeus 152 cm. Vitriini toimitetaan kasattuna.

Vitriinin yläosassa on lasiovi, jonka takana on kaksi lasihyllyä. Tässä osassa voit esitellä kauniita astioita, koriste-esineitä tai vaikkapa valokuvia. Vitriinin alaosassa on kaksi laatikkoa ja yksi umpiovi, joiden takana on tilaa piilottaa arjen tavarat. Vitriinin kansi on myös hyödynnettävissä esimerkiksi kukkamaljakoiden tai kynttilöiden alustana.

TEEMA-vitriini, Antrasiitti, osa 29 sokkelilla on nyt saatavilla huippuedulliseen hintaan Sotkan verkkokaupasta ja myymälöistä. Normaalihinta vitriinille on 1639 euroa, mutta nyt voit saada sen omaksesi vain 819 eurolla. Tarjous on voimassa 21.08.2023 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Jos haluat tutustua tarkemmin tähän upeaan vitriiniin tai muihin TEEMA-kalustesarjan tuotteisiin, klikkaa tästä: TEEMA-vitriini, Antrasiitti, osa 29 sokkelilla. Voit myös käydä lähimmässä Sotkan myymälässäsi ja kysyä lisää asiantuntevilta myyjiltämme.

TEEMA-vitriini, Antrasiitti, osa 29 sokkelilla: tuotetiedot

  • Tuotekoodi: 4523225
  • Koko: Leveys 80 cm, Syvyys 39 cm, Korkeus 152 cm
  • Tuoteohjeet ja esitteet: Teema esite
  • Toimitusmuoto: Tuote toimitetaan kasattuna
  • Paino: 61 kg
  • Pakettimäärä: 2

Kuvien lähde: Sotka.fi