Sisustus

Artic-sohva: tyylikäs ja mukava valinta olohuoneeseen

`

Oletko etsimässä uutta sohvaa olohuoneeseesi? Haluatko löytää sohvan, joka on sekä tyylikäs että mukava? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista, sillä tässä blogikirjoituksessa esittelemme sinulle Artic-sohvan, joka on yksi Sotkan suosituimmista tuotteista.

Artic-sohva on laadukas ja kestävä sohva, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Sohvan runko on valmistettu massiivipuusta ja vanerista, ja sen istuin- ja selkätyynyt ovat irrotettavissa ja pestävissä. Sohvan verhoilu on aitoa Dolaro-nahkaa, joka on pehmeää ja miellyttävää koskettaa. Nahka on myös helppo pitää puhtaana ja hyväkuntoisena.

Artic-sohva on saatavilla useissa eri väreissä, kuten konjakki, musta, harmaa ja valkoinen. Voit valita sohvan värin oman makusi ja olohuoneesi värimaailman mukaan. Artic-sohva on myös tilava ja mukava istua. Sohvassa on tilaa kolmelle hengelle, ja sen syvät istuimet ja korkeat selkänojat tukevat hyvin selkää ja niskaa. Voit myös lisätä sohvaan haluamasi määrän tyynyjä ja peittoja lisämukavuuden ja -lämmön saamiseksi.

Artic-sohva Dolaro-nahka konjakki

Yksi Artic-sohvan suosituimmista väreistä on konjakki, joka on lämmin ja luonnollinen sävy. Konjakinvärinen nahkasohva luo olohuoneeseen kodikkaan ja kutsuvan tunnelman, ja se sopii hyvin yhteen puun, metallin ja kivien kanssa. Konjakinvärinen nahkasohva on myös ajaton klassikko, joka ei mene pois muodista.

Artic-sohva Dolaro-nahka konjakki on nyt saatavilla Sotkan verkkokaupasta edulliseen hintaan. Sohvan mitat ovat 210 x 90 x 85 cm (leveys x syvyys x korkeus), ja sen istuinkorkeus on 45 cm. Sohvalla on kahden vuoden takuu, ja sen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa. Voit tilata sohvan kätevästi verkkokaupasta tai käydä katsomassa sitä lähimmässä Sotkan myymälässäsi.

Jos olet kiinnostunut Artic-sohvasta Dolaro-nahka konjakki, älä odota enää vaan tee tilaus jo tänään! Tämä sohva on loistava valinta olohuoneeseesi, sillä se tarjoaa sinulle sekä tyyliä että mukavuutta. Tilaa nyt ja nauti uudesta sohvastasi!

Kuvien lähde: Sotka.fi

”`