Sisustus

Asko Bonnell Dream -runkopatja: unelmien sänky

Oletko etsimässä uutta sänkyä, joka tarjoaa sinulle mukavuutta, laatua ja tyyliä? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Asko Bonnell Dream -runkopatjaan, joka on nimensä veroinen unelmien sänky. Tässä artikkelissa kerromme, miksi Dream-runkopatja on hyvä valinta makuuhuoneeseesi ja mitä ominaisuuksia se sisältää.

Mikä on Dream-runkopatja?

Dream-runkopatja on laadukas vuode, joka on kutsuva nukkumakeidas ja vangitsee katseet muhkealla olemuksellaan. Dream-runkopatja on ominaisuuksiltaan ylellinen tarjoten miellyttävää pintapehmeyttä ja muotoutuvaa tukea nukkujilleen. Kuvan Asko Bonnell Dream runkopatja 80 x 200 cm Bistro harmaa, jalkasarja ja sijauspatja 6 cm pehmusteena on Asko Bonnell -älyvaahtopatja®, joka luo painottomuuden tunteen ja tarjoaa nukkujalle rentouttavan yöunen. Rei’itetyn materiaalin ansiosta ilma kiertää vapaasti, jolloin patjaan kertyvä kosteus haihtuu tehokkaammin.

Laadukkaat patjat on valmistettu Suomessa Askon omalla tehtaalla ja ne ovat Allergia-, Iho- ja Astmaliiton hyväksymiä. Sänky on saatavilla useissa ko’oissa. Valikoimassa on muun muassa 80 x 200 cm kokoinen yhden hengen sänky ja 180 x 200 tuplaleveä kahden hengen sänky.

Mitä vaihtoehtoja Dream-runkopatjassa on?

Voit valita Dream-runkopatjaasi patjan kahdesta eri älyvaahtolaadusta. Napakampi Original on perinteinen älyvaahto, joka reagoi nukkujan luonnolliseen painoon ja lämpöön. Hieman myötäilevämpi Cumulus on uuden sukupolven älyvaahto, joka ei reagoi lainkaan lämpöön. Näin se pysyy ominaisuuksiltaan samanlaisena, vaikka ympäröivä lämpötila muuttuisi. Se muotoutuu nopeasti nukkujan liikkeiden mukaan ja auttaa löytämään ergonomisimman nukkuma-asennon.

Kuvan sänky on päällystetty harmaalla Bistro-kankaalla. Voit valita runkoon ja sängynpäätyyn myös muunlaisen päällisen sadoista eri kangas- ja värivaihtoehdoista Askon oman tehtaan mallistoista. Näin saat koko makuuhuoneen sisustuksen yhtenäiseksi ja harmoniseksi. Voit ottaa uuteen sänkyysi myös tehtaalla tehtävän verhoilusuojauksen, jolloin kankaan hoito ja puhtaanapito on helppoa.

Mitä muuta Dream-runkopatja sisältää?

Kokoonpano sisältää Royal-jalkasarjan sekä runkopatjan rakenteen hengittävyyttä tukevan 6 cm paksun, rei’itetyn Dream-sijauspatjan Cumulus- tai Original-älyvaahdolla®. Mietitkö, millainen patja sopii juuri sinulle? Lue lisää laajasta Asko Bonnell® -patjavalikoimastamme patjojen valintaoppaasta. Linkki löytyy alta.

Asko Bonnell Dream runkopatja 80 x 200 cm Bistro harmaa, jalkasarja ja sijauspatja 6 cm

Tuotteen mitat: L 80 cm K 62 cm P 200 cm
Lisätiedot: Kuvan runkopatjan kokonaiskorkeus 62 cm.
Materiaali: Pystykanavoitu Asko Bonnell -älyvaahto®, vaakakanavoitu vaahtomuovi 35kg/m3
Runkomateriaali: Havupuurunko
Verhoilumateriaali: Verhoilukangas, keskiosa hengittävä 3d kangas
Valmistusmaa: Suomi
Tyytyväisyystakuu: 100 vrk
Runkotakuu: 25 vuotta
Painumattomuustakuu: 10 vuotta
Hinta: 2734,95 € (norm. 2773 €)

Voit tilata tämän tuotteen verkkokaupasta tai noutaa sen lähimmästä Asko-myymälästäsi. Toimitusaika verkkokaupasta on 14-21 arkipäivää. Voit maksaa Asko Laskulla tai joustavalla Asko Erämaksulla.

Lähde: Asko

Kuvien lähde: Asko