Sisustus

Itseliimautuva 3D-seinäpaneeli Valor 70x70cm (10 kpl/pak) – vaahtomuovi

Oletko kyllästynyt tylsiin ja tasaisiin seiniin? Haluatko luoda kotiisi uutta ilmettä ja tunnelmaa? Jos vastasit kyllä, niin sinun kannattaa tutustua itseliimautuvaan 3D-seinäpaneeliin Valor 70x70cm (10 kpl/pak) – vaahtomuovi, joka on loistava tapa uudistaa seinäpintasi helposti ja edullisesti.

Itseliimautuva 3D-seinäpaneeli Valor on valmistettu pehmeästä ja kevyestä vaahtomuovista, joka on ympäristöystävällinen ja turvallinen materiaali. Paneelin pinta on kuviollinen ja muodostaa kauniin 3D-efektin, joka luo syvyyttä ja elävyyttä seinälle. Paneelin väri on valkoinen, mutta voit maalata sen haluamallasi sävyllä sopimaan sisustukseesi.

Itseliimautuvan 3D-seinäpaneelin asentaminen on helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain irrottaa suojapaperi paneelin takaa ja painaa paneeli kiinni seinään. Voit leikata paneelia tarvittaessa sopivan kokoiseksi. Yksi pakkaus sisältää 10 kappaletta 70×70 cm kokoisia paneeleita, joilla voit peittää noin 4,9 neliömetriä seinää.

Itseliimautuva 3D-seinäpaneeli Valor sopii monenlaisiin tiloihin, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, työhuoneeseen tai vaikka eteiseen. Voit käyttää sitä myös koristamaan huonekaluja, ovia tai kaappeja. Paneeli antaa seinällesi uuden ilmeen ja tekee tilasta viihtyisämmän ja persoonallisemman.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan itseliimautuvan 3D-seinäpaneelin Valor, voit tehdä sen helposti Luxcasa.fi -verkkokaupasta. Luxcasa.fi on suomalainen sisustusverkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita kodin sisustamiseen. Luxcasa.fi toimittaa tilaukset nopeasti ja luotettavasti koko Suomeen.

Tilaa nyt itseliimautuva 3D-seinäpaneeli Valor ja tee seinistäsi upeat!

Kuvat: Luxcasa.fi