Sisustus

Teeastiasto Cybela 14 osaa – tyylikäs ja laadukas setti teehetkiin

`

Tee on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen nauttimiseen liittyy usein rentoutumista, rauhoittumista ja hyvää seuraa. Jos haluat kohottaa teehetkesi uudelle tasolle, kannattaa hankkia Teeastiasto Cybela 14 osaa, joka on tyylikäs ja laadukas setti, joka sisältää kaiken tarvittavan herkullisen teen valmistamiseen ja tarjoiluun.

Teeastiasto Cybela 14 osaa on valmistettu korkealaatuisesta posliinista, joka kestää hyvin kuumuutta ja kulutusta. Astiaston väri on elegantti valkoinen, jota koristavat kauniit kultaiset yksityiskohdat. Astiaston muotoilu on klassinen ja ajaton, mutta samalla moderni ja tyylikäs. Astiasto sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaan, ja se on helppo yhdistää muihin astioihin ja kattauksiin.

Teeastiasto Cybela 14 osaa koostuu seuraavista osista:

  • Teekannu (1 kpl), jonka tilavuus on 1,2 litraa. Teekannussa on kansi, jossa on kultainen nuppi, sekä ergonominen kahva, josta kannua on helppo pitää kiinni. Teekannussa on myös siivilä, johon voi laittaa lehtiteetä tai yrttejä.
  • Sokerikko (1 kpl), jonka tilavuus on 0,3 litraa. Sokerikossa on kansi, jossa on kultainen nuppi, sekä kaksi kahvaa, joista sokerikkoa on helppo siirtää.
  • Kermakko (1 kpl), jonka tilavuus on 0,2 litraa. Kermakossa on kaatonokka ja kahva, joista kermakkoa on helppo käyttää.
  • Teeastiat (6 kpl), joiden tilavuus on 0,2 litraa. Teeastioissa on korkea reunus, joka pitää teen lämpimänä pidempään. Teeastioissa on myös kahvat, joista astioita on helppo pitää kiinni.
  • Lautaset (6 kpl), joiden halkaisija on 15 cm. Lautaset ovat pyöreitä ja sopivat hyvin teeastioiden alle. Lautasilla voi tarjoilla myös pikkuleipiä tai muita herkkuja.

Teeastiasto Cybela 14 osaa on loistava lahjaidea teeharrastajalle tai itselle. Se on myös helppo pitää puhtaana, sillä se kestää konepesun. Astiasto toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, joka suojaa sitä kuljetuksen aikana.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan tämän upean teeastiaston, voit tehdä sen helposti Luxcasa.fi-verkkokaupassa. Luxcasa.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja tyylikkäitä kodintekstiilejä ja sisustustuotteita. Verkkokaupassa voit maksaa turvallisesti verkkopankin tai luottokortin avulla, ja toimitus tapahtuu nopeasti Postin tai Matkahuollon kautta. Luxcasa.fi tarjoaa myös ilmaisen toimituksen yli 100 euron tilauksille sekä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden.

Älä siis enää odota, vaan tilaa itsellesi tai läheisellesi Teeastiasto Cybela 14 osaa ja nauti upeista teehetkistä!

Kuvat: Luxcasa.fi

”`