Sisustus

Alina-moottorisänkykokonaisuus 180 x 200 cm vaaleanharmaa Relax-sijauspatjalla ja sängynpäädyllä

Oletko etsimässä uutta sänkyä, joka tarjoaa mukavuutta, tyyliä ja laatua? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Alina-moottorisänkykokonaisuuteen, joka on saatavilla Sotka-verkkokaupasta. Tämä sänky on suunniteltu niin, että voit säätää sen asentoa moottorilla haluamallasi tavalla. Voit nostaa tai laskea päätyä tai jalkopäätä erikseen tai yhdessä, jolloin löydät juuri sinulle sopivan nukkuma- tai rentoutumisasennon.

Alina-moottorisänkykokonaisuus koostuu kahdesta 90 x 200 cm moottorisängystä, jotka on yhdistetty keskeltä vetoketjulla. Sängyissä on laadukkaat pussijousitetut runkopatjat, jotka tukevat kehoa tasaisesti. Päällimmäisenä on pehmeä ja miellyttävä Relax-sijauspatja, joka on valmistettu vaahtomuovista ja viskoelastisesta memory-vaahtomuovista. Sijauspatja mukautuu kehon lämmön ja painon mukaan, jolloin saat optimaalisen nukkumismukavuuden.

Sänkykokonaisuuteen kuuluu myös tyylikäs ja käytännöllinen sängynpääty, joka on verhoiltu vaaleanharmaalla kankaalla. Sängynpääty suojaa seinää likaantumiselta ja antaa sängylle viimeistellyn ilmeen. Voit myös nojata sängynpäätyyn lukiessasi tai katsellessasi televisiota sängyssä.

Alina-moottorisänkykokonaisuus 180 x 200 cm vaaleanharmaa Relax-sijauspatjalla ja sängynpäädyllä on loistava valinta sinulle, joka arvostat unen laatua ja haluat nauttia elämän pienistä ylellisyyksistä. Tämä sänky on helppo tilata Sotka-verkkokaupasta, josta löydät myös muita huonekaluja ja sisustustuotteita edulliseen hintaan. Älä siis odota enää, vaan tilaa itsellesi unelmiesi sänky jo tänään!

Kuvien lähde: Sotka.fi