Sisustus

Siivouskäsineet, jotka suojaavat käsiäsi ja näyttävät hyviltä

Siivous on usein välttämätön, mutta ei kovin hauska tehtävä. Se voi myös olla rasittavaa käsillesi, jos joudut koskettamaan likaa, rasvaa, kemikaaleja tai muita ärsyttäviä aineita. Siksi on tärkeää suojata käsiäsi hyvillä siivouskäsineillä, jotka pitävät ihon ja kynnet kunnossa.

Tässä blogipostissa esittelemme yhden siivouskäsineiden vaihtoehdon, joka on sekä käytännöllinen että tyylikäs: RINNIG siivouskäsineet IKEA:lta.

RINNIG siivouskäsineet ovat valmistettu luonnonkumista, joka on joustavaa ja kestävää materiaalia. Käsineiden sisäpuoli on vuorattu puuvillalla, joka tekee niistä mukavat käyttää ja imee kosteutta. Käsineiden ulkopinta on karhennettu, mikä parantaa otetta ja estää liukastumista.

Käsineet ovat saatavilla kahdessa eri koossa: S ja L. Voit valita itsellesi sopivan koon sen mukaan, kuinka isoja kätesi ovat ja kuinka tiukasti haluat käsineiden istuvan. Käsineiden väri on raikas vihreä, joka piristää siivousta ja sopii hyvin yhteen muiden IKEA:n siivoustarvikkeiden kanssa.

Esimerkiksi RINNIG siivoussanko ja lisäosa ovat loistava pari RINNIG siivouskäsineille. Siivoussangossa on irrotettava osa, johon voit laittaa pesuaineen ja veden sekoituksen. Näin voit helposti kostuttaa mopin tai rätin ilman, että tarvitset erillistä ämpäriä tai pulloa. Lisäksi sangossa on kahva, josta voit kantaa sitä kätevästi paikasta toiseen.

RINNIG siivouskäsineet ovat edullinen ja ekologinen valinta, sillä ne maksavat vain 1,69 euroa parilta ja ne voi pestä uudelleenkäyttöä varten. Voit pestä ne käsin tai koneessa 40 asteen lämpötilassa. Älä kuitenkaan kuivaa niitä kuivausrummussa tai lämmönlähteiden lähellä, sillä se voi vahingoittaa niitä.

Toivottavasti tämä blogipostaus innosti sinua kokeilemaan RINNIG siivouskäsineitä seuraavalla siivouskerralla. Voit tilata ne helposti IKEA:n verkkokaupasta tai käydä hakemassa ne lähimmästä tavaratalosta. Jos haluat nähdä lisää IKEA:n siivoustarvikkeita, voit tutustua niihin täällä.

Kuvat: IKEA