Sisustus

Startti-tv-taso valkoinen: tyylikäs ja käytännöllinen valinta olohuoneeseen

Oletko etsimässä uutta tv-tasoa, joka sopii moderniin sisustukseen ja tarjoaa runsaasti säilytystilaa? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Startti-tv-tasoon valkoisena. Tämä tuote on Maskun verkkokaupan suosituimpia tv-tasoja, eikä syyttä. Lue lisää ja ihastu!

Startti-tv-taso valkoinen on valmistettu laadukkaasta kalustelevystä, joka kestää hyvin kulutusta ja kosteutta. Tv-tason mitat ovat 180 x 40 x 50 cm, eli se sopii hyvin useimpiin olohuoneisiin. Tv-tason pinta on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä kostealla liinalla.

Tv-tason etuna on sen monipuolinen säilytystila. Tv-tasossa on kaksi vetolaatikkoa, joissa voit säilyttää esimerkiksi kaukosäätimiä, lehtiä tai pelejä. Lisäksi tv-tasossa on neljä avohyllyä, joissa voit esitellä koriste-esineitä, kirjoja tai vaikka kaiuttimia. Tv-tason takana on myös reiät johdoille, joten saat piilotettua sotkuiset johdot siististi.

Startti-tv-taso valkoinen on tyylikäs ja ajaton valinta olohuoneeseen. Sen valkoinen väri sopii monenlaisiin värimaailmoihin ja luo raikkaan ja valoisan tunnelman. Tv-tason muotoilu on yksinkertainen ja selkeä, mikä korostaa sen modernia ilmettä. Voit yhdistää tv-tason muihin Startti-sarjan kalusteisiin, kuten sohvapöytään, lipastoon tai kirjahyllyyn.

Jos kiinnostuit Startti-tv-tasosta valkoisena, voit tilata sen helposti Maskun verkkokaupasta. Tv-taso toimitetaan osina paketissa, mutta sen kokoaminen on helppoa mukana tulevan ohjeen avulla. Tv-tason hinta on nyt vain 99 euroa, eli saat sen edullisesti. Älä siis epäröi, vaan tilaa omasi jo tänään!

Startti-tv-taso valkoinen

Kuvien lähde: Masku.com