Sisustus

Lipasto Aya: Tyylikäs ja tilava säilytysratkaisu

`

Lipasto Aya on moderni ja elegantti huonekalu, joka sopii moneen sisustustyyliin. Lipasto on valmistettu korkealaatuisesta MDF-levystä, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Lipaston neljä laatikkoa tarjoavat runsaasti säilytystilaa erilaisille tavaroille, kuten vaatteille, kirjoille tai leluille. Lipaston päälle voi asettaa esimerkiksi koriste-esineitä, valokuvia tai kukkia.

Lipasto Aya on saatavilla useissa eri väreissä, kuten valkoisena, harmaana, mustana tai puunvärisenä. Voit valita lipaston värin oman makusi ja huoneesi värimaailman mukaan. Lipaston mitat ovat 80 x 40 x 100 cm, joten se sopii hyvin niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin eteiseenkin. Lipaston jalat ovat metallia, mikä antaa sille tukevuutta ja kontrastia.

Lipasto Aya on helppo koota mukana tulevien ohjeiden ja tarvikkeiden avulla. Lipasto toimitetaan osina paketissa, joka painaa noin 38 kg. Toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksesta. Voit tilata lipaston kätevästi verkkokaupastamme Lipasto Aya, josta löydät myös muita upeita huonekaluja edulliseen hintaan.

Lipasto Aya on loistava valinta, jos haluat tuoda kotiisi lisää tyyliä ja toimivuutta. Tilaa omasi jo tänään ja nauti uudesta lipastostasi!

Kuvien lähde: Luxcasa.fi

”`