Sisustus

Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Hazel: upea lisä ruokailutilaan

Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Hazel: upea lisä ruokailutilaan

Onko ruokailutilasi kaipaa uutta ilmettä? Haluatko luoda kodikkaan ja tyylikkään tunnelman ruokapöydän ympärille? Jos vastasit kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä blogikirjoituksessa esittelemme sinulle Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Hazel, joka on loistava tapa piristää ruokailutilasi ilman suuria remontteja tai kalliita huonekaluja.

Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Hazel

Mikä on Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Hazel?

Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Hazel on laadukas ja kestävä tekstiilisarja, joka sisältää yhden pöytäliinan ja kuusi tuolinpäällistä. Pöytäliina on 130×180 cm kokoinen ja sopii useimpiin ruokapöytiin. Tuolinpäälliset ovat pehmeitä ja mukavia istua, ja ne antavat tuoleillesi uuden ilmeen.

Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Hazel on valmistettu polyesteristä, joka on helppo pitää puhtaana ja ryhdikkäänä. Sarjan väri on vaaleanharmaa, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja värimaailmoihin. Sarjan kuviointi on hillitty ja elegantti, ja se luo harmonisen kokonaisuuden ruokailutilaan.

Miten Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Hazel muuttaa ruokailutilasi ilmettä?

Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Hazel on yksinkertainen mutta tehokas tapa muuttaa ruokailutilasi ilmettä. Sarja luo yhtenäisen ja viimeistellyn vaikutelman, joka tekee ruokailusta nautinnollisempaa ja kutsuvampaa. Sarja myös suojaa pöytääsi ja tuolejasi likaantumiselta ja kulumiselta, mikä pidentää niiden käyttöikää.

Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Hazel sopii erityisen hyvin moderniin, skandinaaviseen tai minimalistiseen sisustukseen, mutta se voi myös luoda kontrastia ja mielenkiintoa perinteisempään tai värikkäämpään tilaan. Sarjan vaaleanharmaa väri on neutraali ja rauhallinen, mutta se ei ole tylsä tai ankea. Voit yhdistää sarjan muihin tekstiileihin, kuten tyynyihin, verhoihin tai mattoihin, tai koristaa pöydän kynttilöillä, kukilla tai muilla asusteilla.

Mistä voit tilata Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Hazel?

Jos olet kiinnostunut tilaamaan Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Hazel, olet onnekas. Voit tilata sen helposti ja edullisesti LuxCasa.fi-verkkokaupasta, joka on suomalainen huonekalujen ja sisustustuotteiden erikoisliike. LuxCasa.fi tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita, jotka toimitetaan suoraan kotiovellesi.

LuxCasa.fi:ssä Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Hazel maksaa vain 101 euroa, mikä on 44 % alennus normaalihinnasta 181 euroa. Voit myös maksaa tilauksesi omassa tahdissasi 3-36 kuukauden aikana Klarnan avulla. Toimitusaika on noin 10 viikkoa, ja toimituskulut ovat 19 euroa.

Tilaa Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Hazel nyt LuxCasa.fi:stä ja nauti uudesta ja upeasta ruokailutilastasi!

Kuvien lähde: LuxCasa.fi