Sisustus

Silmu-matto 80 x 200 cm harmaa: ekologinen ja tyylikäs valinta

Kiinnostaako sinua sisustaa kotisi ekologisesti ja kauniisti? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista, sillä tässä blogipostauksessa esittelen sinulle upean tuotteen, joka täyttää molemmat kriteerit: Silmu-matto 80 x 200 cm harmaa.

Silmu-matto on valmistettu kierrätysvillasta ja juutista, eli se on ystävällinen sekä luonnolle että lompakollesi. Matto yhdistää itämaisen ja suomalaisen kudontaperinteen, ja sen kuviointi on samaan aikaan klassinen ja moderni. Matto sopii monenlaiseen sisustukseen, ja sen harmaa väri on neutraali ja rauhallinen.

Silmu-matto on osa HUOMENNA-mallistoa, jonka on suunnitellut Erja Oksanen. Hän kertoo lähtökohdakseen ekologisen ajattelun ja luontoarvojen kunnioittamisen. Malliston päämateriaalit ovat kierrätysvilla, ekologinen juutti ja kierrätetyt muovipullot eli PET-kuitu. Lisäksi mattojen loimi on kierrätettyä puuvillaa. Malliston mattojen edellinen elämä saattanut olla villapuseroina ja muovipulloina, tällä hetkellä materiaali on malliston matoissa, ja myöhemmin käyttöikänsä päätyttyä materiaalit voidaan jälleen kierrättää uusiin tuotteisiin.

Villa on luonnostaan likaa hylkivä kuitu, joten matto on helppo pitää puhtaana. Hoidoksi suositellaan tuuletusta ja imurointia, pahemmat tahrat kannattaa pestä ammattipesulassa. Huomaa, että villamatoista lähtee aina nukkaa, joten imurointi alussa on tärkeää. Matoissa on vahvikkeena myös ekologista juuttilankaa, josta saattaa lähteä pieniä määriä kuitua käytössä, mutta se on täysin normaalia juutille.

Silmu-matto 80 x 200 cm harmaa maksaa nyt vain 169 euroa Asko-verkkokaupassa, ja voit maksaa sen myös Asko Erämaksulla alk. 11 euroa kuukaudessa. Maton toimitusaika verkkokaupasta on 14-21 arkipäivää, tai voit noutaa sen ilmaiseksi lähimmästä Asko-myymälästäsi. Jos haluat tilata tämän upean maton itsellesi tai lahjaksi jollekin, klikkaa tästä: Silmu-matto 80 x 200 cm harmaa.

Toivottavasti pidit tästä blogipostauksesta ja innostuit Silmu-matosta. Jos haluat nähdä lisää ekologisia ja tyylikkäitä mattoja, tutustu koko HUOMENNA-mallistoon Asko-verkkokaupassa. Kiitos lukemisesta ja nähdään seuraavassa postauksessa!

Kuvat: Asko