Sisustus

Miksi valita SANDTRAV koristetyyny?

Koristetyynyt ovat helppo ja edullinen tapa uudistaa olohuoneen ilmettä. Ne tuovat väriä, kuviota ja tekstuuria sisustukseen, ja niitä voi vaihtaa helposti tunnelman tai vuodenajan mukaan. Jos etsit koristetyynyä, joka on yksinkertainen, mutta ei tylsä, kannattaa tutustua IKEA:n SANDTRAV koristetyynyyn.

SANDTRAV koristetyyny on valmistettu paksusta puuvillakankaasta, jossa on rouhea tekstuuri. Harmaa ja valkoinen väri sopii monenlaiseen sisustukseen, ja tyynyn koko on 45×45 cm. Tyynyn sisällä on pehmeä höyhentäyte, joka tekee siitä mukavan nojata tai halata. Tyynyssä on vetoketju, joten päällisen voi irrottaa ja pestä tarvittaessa.

SANDTRAV koristetyyny on osa IKEA:n koristetyynyjen valikoimaa, josta löytyy paljon erilaisia värejä, kuvioita ja yksityiskohtia. Voit yhdistellä SANDTRAV tyynyä muihin tyynyihin luodaksesi oman persoonallisen tyylisi. Esimerkiksi SKUGGNÄVA koristetyyny, jossa on mustavalkoinen graafinen kuvio, sopii hyvin SANDTRAV tyynyn kanssa.

SANDTRAV koristetyyny maksaa vain 16,99 euroa, joten se on edullinen tapa piristää sohvaa tai lepotuolia. Voit tilata sen verkkokaupasta tai käydä hakemassa sen lähimmästä IKEA-tavaratalosta. Jos haluat lisätietoja tuotteesta tai muista IKEA:n koristetyynyistä, voit käydä osoitteessa https://www.ikea.com/fi/fi/cat/koristetyynyt-18902/.

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua löytämään uuden suosikkityynysi!

Kuvien lähde: IKEA