Sisustus

Pallas-senkki nro 22: tyylikäs ja tilava säilytysratkaisu

Oletko etsimässä uutta senkkiä olohuoneeseesi, eteiseesi tai makuuhuoneeseesi? Jos haluat yhdistää skandinaavisen muotoilun, laadukkaat materiaalit ja runsaan säilytystilan, kannattaa tutustua Pallas-senkki nro 22:een, joka on osa Asko Design -mallistoa.

Pallas-senkki nro 22 on valmistettu massiivitammesta ja valkoisesta MDF-levystä. Senkissä on neljä laatikkoa ja kaksi kaappia, joissa on säädettävät hyllyt. Senkki sopii monenlaiseen sisustukseen, sillä sen väriyhdistelmä on neutraali ja ajaton. Senkki on myös kestävä ja helppohoitoinen, sillä sen pinta on käsitelty öljyvahalla, joka suojaa puuta kosteudelta ja lialta.

Mitä Pallas-senkki nro 22 tarjoaa?

  • Tilaa – Senkin mitat ovat 180 x 80 x 45 cm, joten se tarjoaa runsaasti tilaa erilaisten tavaroiden säilyttämiseen. Voit käyttää senkkiä esimerkiksi kirjojen, lehtien, pelien, astioiden, tekstiilien tai vaatteiden säilytykseen.
  • Tyyliä – Senkin muotoilu on selkeä ja moderni, mutta samalla lämmin ja kodikas. Senkki sopii hyvin skandinaaviseen tyyliin, jossa yhdistyvät luonnonmateriaalit, vaaleat värit ja funktionaalisuus. Voit koristella senkin päällisen esimerkiksi kasveilla, kynttilöillä, valokuvilla tai taideteoksilla.
  • Laatua – Senkin materiaalit ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Massiivitammi on luja ja kaunis puu, joka vain paranee ajan myötä. Valkoinen MDF-levy on tasainen ja helppo pitää puhtaana. Senkin laatikot ja ovet liukuvat pehmeästi ja hiljaisesti.

Mistä Pallas-senkki nro 22:n voi tilata?

Voit tilata Pallas-senkki nro 22:n helposti ja nopeasti Asko.fi-verkkokaupasta. Toimitusaika on noin 2-4 viikkoa. Voit valita toimitustavaksi joko nouto myymälästä tai kotiinkuljetus. Jos valitset kotiinkuljetuksen, voit myös tilata asennuspalvelun, jolloin asentajat kokoavat senkin paikoilleen ja vievät pakkausmateriaalit pois.

Asko.fi-verkkokaupassa voit myös tutustua muihin Pallas-sarjan tuotteisiin, kuten sohvapöytiin, vitriineihin, tv-tasoihin ja lipastoihin. Voit yhdistää eri tuotteita keskenään ja luoda yhtenäisen ilmeen huoneeseesi.

Pallas-senkki nro 22 – tammivalkoinen

Hinta: 999 €

Mitat: L180 S45 K80 cm

Materiaali: massiivitammi, valkoinen MDF-levy

Väri: tammivalkoinen

Tilaa nyt: https://www.asko.fi/tuotteet/tuote/16/37113/pallas-senkki-nro-22-tammivalkoinen

Kuvien lähde: Asko.fi