Sisustus

Softcare tekstiilisuoja: helppo tapa pitää huolta huonekaluistasi

Haluatko nauttia kauniista ja puhtaista huonekaluista pitkään? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Softcare tekstiilisuojaan, joka on tehokas ja turvallinen tuote tekstiilien suojaamiseen. Softcare tekstiilisuoja muodostaa tekstiilin pintaan näkymättömän ja hengittävän suojakerroksen, joka estää lian ja kosteuden imeytymisen kankaaseen. Näin huonekalut pysyvät siisteinä ja raikkaina pidempään.

Softcare tekstiilisuoja sopii kaikille tekstiileille, kuten puuvillalle, pellavalle, villalle, silkille, polyesterille ja mikrokuiduille. Voit käyttää sitä niin sohville, nojatuoleille, verhoille, mattoille kuin tyynyillekin. Softcare tekstiilisuoja on helppo levittää suihkuttamalla ja se kuivuu nopeasti. Yksi pullo riittää noin 5-7 neliömetrin alueelle.

Softcare tekstiilisuoja on ympäristöystävällinen ja turvallinen tuote, joka ei sisällä haitallisia aineita. Se ei muuta tekstiilin väriä, tuntua tai hengittävyyttä. Softcare tekstiilisuoja on valmistettu Suomessa ja sillä on Avainlippu-merkki.

Jos haluat tilata Softcare tekstiilisuojaa itsellesi, voit tehdä sen helposti Maskun verkkokaupasta. Nyt saat pullosta 20 % alennuksen, kun käytät koodia SOFT20. Tarjous on voimassa 31.7.2023 asti, joten toimi nopeasti ja hyödynnä etu!

Softcare tekstiilisuoja on loistava valinta sinulle, joka arvostat laadukkaita ja kestäviä huonekaluja. Tilaa nyt ja nauti upeista huonekaluistasi vielä vuosien päästä!

Kuvien lähde: Masku