Sisustus

Toimiston sohvaryhmä Edmund 2+2 keinonahka

Oletko etsimässä uutta sohvaryhmää toimistoosi? Haluatko luoda tyylikkään ja mukavan ilmapiirin asiakkaillesi ja työntekijöillesi? Jos vastasit kyllä, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle toimiston sohvaryhmän Edmund 2+2 keinonahka, joka on loistava valinta monenlaiseen tilaan.

Toimiston sohvaryhmä Edmund 2+2 keinonahka on laadukas ja kestävä sohvaryhmä, joka koostuu kahdesta kaksipaikkaisesta sohvasta. Sohvat on verhoiltu keinonahalla, joka on helppo pitää puhtaana ja joka näyttää hyvältä pitkään. Sohvien väri on tummanharmaa, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Sohvien mitat ovat 140 x 80 x 75 cm (leveys x syvyys x korkeus) ja istuinkorkeus on 45 cm.

Toimiston sohvaryhmä Edmund 2+2 keinonahka on erinomainen valinta, jos haluat luoda toimistoosi viihtyisän ja rentouttavan alueen, jossa voit ottaa vastaan asiakkaita, pitää palavereja tai taukoja. Sohvat tarjoavat mukavan istuinmukavuuden ja tukevan selkänojan, joten niissä on helppo istua pitkiäkin aikoja. Sohvat ovat myös tilavat, joten niille mahtuu useampi henkilö kerrallaan.

Toimiston sohvaryhmä Edmund 2+2 keinonahka on saatavilla Luxcasa.fi-verkkokaupasta, josta löydät myös muita laadukkaita ja edullisia huonekaluja toimistoon ja kotiin. Luxcasa.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa nopean ja ilmaisen toimituksen yli 100 euron tilauksille. Voit myös maksaa tilauksesi osissa Klarnan avulla tai hyödyntää verkkokaupan tarjoamia alennuksia ja kampanjoita.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan toimiston sohvaryhmän Edmund 2+2 keinonahka, voit tehdä sen helposti klikkaamalla tästä. Toimi nopeasti, sillä sohvaryhmät ovat rajoitetun ajan tarjouksessa vain 399 euroa (norm. 599 euroa). Älä siis missaa tätä tilaisuutta hankkia upea ja käytännöllinen sohvaryhmä toimistoosi!

Kuvien lähde: Luxcasa.fi