Sisustus

Viltti Carter 180x220cm: Lämmin ja tyylikäs lisä kotiisi

Kun ilmat alkavat viilentyä, on mukavaa kääriytyä pehmeään ja lämpimään vilttiin. Viltti Carter 180x220cm on täydellinen valinta, jos etsit laadukasta, kestävää ja kaunista vilttiä kotiisi. Tämä viltti on valmistettu 100% polyesteristä, joka on helppo pitää puhtaana ja joka ei kutistu pesussa. Viltin pinta on sileä ja pehmeä, ja sen alapuoli on nukkainen ja lämmin. Viltin väri on tyylikäs harmaa, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

Viltti Carter 180x220cm on niin iso, että se peittää koko sängyn tai sohvan. Voit käyttää sitä myös piknikillä tai retkellä, sillä se suojaa sinua kylmältä ja kosteudelta. Viltti on myös kevyt ja helppo kuljettaa mukana. Voit taitella sen pieneksi ja säilyttää sen kaapissa tai laatikossa, kun et tarvitse sitä.

Viltti Carter 180x220cm on saatavilla Luxcasa.fi-verkkokaupasta, josta löydät myös muita laadukkaita ja edullisia kodintekstiilejä. Luxcasa.fi tarjoaa nopean ja ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille, sekä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Voit maksaa tilauksesi turvallisesti verkkopankilla, luottokortilla tai laskulla.

Miten tilaat Viltti Carter 180x220cm:n?

Tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Seuraa vain näitä ohjeita:

  1. Mene Luxcasa.fi-verkkosivulle ja valitse Viltit kategoriasta.
  2. Etsi Viltti Carter 180x220cm tuotesivulta ja klikkaa sitä.
  3. Lisää viltti ostoskoriin painamalla Lisää ostoskoriin -nappia.
  4. Jatka ostoskoriin painamalla Ostoskori -nappia oikeassa yläkulmassa.
  5. Tarkista tilauksesi tiedot ja valitse toimitus- ja maksutapa.
  6. Täytä yhteystietosi ja paina Tilaa -nappia.
  7. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.
  8. Odottele rauhassa, että vilttisi saapuu kotiisi.

Nauti uudesta viltistäsi ja rentoudu sen alla!

Kuvat: Luxcasa.fi