Sisustus

ALBA-parvisänky, 90×200 cm: loistava valinta lapsen huoneeseen

Oletko etsimässä lapsellesi uutta sänkyä, joka olisi sekä mukava että tilaa säästävä? Jos vastasit kyllä, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä blogipostauksessa esittelemme sinulle ALBA-parvisängyn, 90×200 cm, joka on jokaisen lapsen toivelistalla!

ALBA-parvisänky on aika matala, joten siellä uskaltaa nukkua pienempikin sankari. Sängyn alapuolella oleva tila onkin hyvä majan rakennukselle, leikkitilalle tai vaikka työpisteelle. Parvisängyn alle jäävä korkeus on 72 cm ja kokonaiskorkeus on 123 cm.

Parvisänky on tukevaa MDF-levyä ja siinä on kestävä ja hengittävä mänty sälepohja. Suosittelemme parvisänkyyn 90×200 cm NETTE-vaahtomuovipatjaa, joka tarjoaa hyvän tuen ja mukavuuden lapsen selälle ja niskalle.

ALBA-parvisänky on saatavilla vain Sotkan verkkokaupasta hintaan 449 euroa. Toimitusaika on 14-21 arkipäivää. Voit maksaa sängyn myös Sotka Erämaksulla alk. 22 euroa kuukaudessa.

Jos haluat tutustua tarkemmin ALBA-parvisänkyyn tai tilata sen itsellesi, klikkaa tästä: ALBA-parvisänky, 90×200 cm.

Toivottavasti tämä blogipostaus oli sinulle hyödyllinen ja innostava. ALBA-parvisänky on loistava valinta lapsen huoneeseen, sillä se on sekä käytännöllinen että hauska. Tilaa omasi nyt ja tee lapsesi iloiseksi!

Kuvien lähde: Sotka.fi