Sisustus

FIIA-divaani irtopäällisellä vasen Bari kangas väri graniitti jalat pyökki

Onko sinulla pieni olohuone, johon haluaisit löytää sopivan divaanisohvan? Tai ehkä haluat luoda kodikkaan nurkkauksen makuuhuoneeseesi tai työhuoneeseesi? Jos vastasit kyllä, niin FIIA-divaani irtopäällisellä vasen Bari kangas väri graniitti jalat pyökki on sinulle täydellinen valinta!

FIIA-divaani on näppärän kokoinen ja muotoiltu divaanisohva, joka sopii moneen tilaan ja tyyliin. Se näyttää hyvältä yksinään, mutta on oiva valinta myös pareittain. Voit yhdistää kaksi FIIA-divaania vastakkain tai vierekkäin ja luoda näin tilavaan olohuoneeseen ison sohvaryhmän. FIIA-divaanissa on kiinteä verhoilu, joka on helppo pitää puhtaana ja siistinä. Verhoilukangas on BARI-graniitti, joka on kaunis ja kestävä kangas. Kangas on harmaan sävyinen, joka sopii monenlaisiin sisustuksiin. Jalat ovat pyökkiä, joka antaa sohvalle luonnollisen ja lämpimän ilmeen.

FIIA-divaanissa on mukava istua ja loikoilla, sillä sen istuin- ja selkätyynyt ovat pehmeät ja tukevat. Istuintyynyissä on vaahtomuovi 60 kg/m³ ja 40 kg/m³ ja selkätyynyissä on pallokuitu/visko. Jousisto on sik-sak, joka takaa hyvän joustavuuden ja kestävyyden. FIIA-divaanin runko on valmistettu massiivipuusta ja koivuvanerista, joten se on laadukas ja pitkäikäinen sohva. Annammekin sohvalle 20 vuoden runkotakuun.

FIIA-divaani on valmistettu Suomessa Askon omalla tehtaalla, joten voit olla varma sen korkeasta laadusta ja vastuullisuudesta. Voit tilata FIIA-divaanin verkkokaupastamme tai noutaa sen lähimmästä myymälästämme. Toimitusaika verkkokaupasta on 5-6 viikkoa. Jos haluat nähdä FIIA-divaanin livenä tai tutustua muihin verhoilukangasvaihtoehtoihin, tervetuloa käymään myymälöissämme. Meillä on laaja ja laadukas verhoilukangasvalikoima, josta löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada FIIA-divaani irtopäällisellä vasen Bari kangas väri graniitti jalat pyökki huippuedulliseen hintaan! Normaalihinta on 1499 euroa, mutta nyt voit saada sen vain 699 eurolla! Etusi on siis 53 prosenttia! Tämä tarjous on voimassa 15.08.2023 asti, mikäli tuotteita riittää. Alin 30 päivän hinta ennen kampanjaa on 1499 euroa. Voit maksaa sohvan joko kerralla tai valita Asko Erämaksun, jolloin maksat vain 31 euroa kuukaudessa. Älä siis aikaile, vaan tilaa FIIA-divaani nyt ja nauti sen mukavuudesta ja tyylikkyydestä!

FIIA-divaani irtopäällisellä vasen Bari kangas väri graniitti jalat pyökki on sohva, joka sopii sinulle, joka arvostat suomalaista laatua, käytännöllisyyttä ja kauneutta. Tilaa omasi nyt ja tee olohuoneestasi viihtyisämpi kuin koskaan!

Kuvien lähde: Asko.fi