Sisustus

Lasten nojatuoli Sheldon – mukava ja tyylikäs huonekalu

Kun etsit lapsellesi sopivaa nojatuolia, haluat varmasti löytää sellaisen, joka on sekä mukava että tyylikäs. Sellainen on lasten nojatuoli Sheldon, joka on valmistettu keinonahasta, vaahtomuovista ja puusta. Tämä nojatuoli on suunniteltu erityisesti lasten tarpeita ja mieltymyksiä silmällä pitäen, ja se sopii hyvin niin lastenhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin.

Lasten nojatuoli Sheldon on saatavilla useissa eri väreissä, kuten punaisena, sinisenä, vihreänä ja vaaleanpunaisena. Voit valita lapsellesi juuri hänen lempivärinsä tai yhdistellä eri värisiä nojatuoleja luodaksesi hauskan ja värikkään ilmeen. Nojatuolin mitat ovat 44 x 50 x 39 cm, ja sen istuinkorkeus on 18 cm. Nojatuoli on siis sopivan kokoinen pienille lapsille, jotka voivat istua siinä mukavasti ja turvallisesti.

Lasten nojatuoli Sheldon on myös helppo pitää puhtaana, sillä keinonahka on helppo pyyhkiä kostealla liinalla. Vaahtomuovi ja puu ovat kestäviä materiaaleja, jotka kestävät hyvin lasten leikkejä ja käyttöä. Nojatuoli on myös kevyt siirtää paikasta toiseen, jos haluat vaihtaa sen sijaintia tai säilyttää sen tilaa säästävästi.

Jos haluat tilata lasten nojatuoli Sheldonin itsellesi tai lahjaksi jollekin pienelle ystävällesi, voit tehdä sen helposti Luxcasa.fi-verkkokaupassa. Siellä voit myös tutustua muihin lastenhuoneen huonekaluihin ja sisustustuotteisiin, joilla voit luoda lapsellesi viihtyisän ja persoonallisen tilan. Luxcasa.fi tarjoaa laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan sekä nopean ja luotettavan toimituksen.

Klikkaa lasten nojatuoli Sheldon -linkkiä ja tilaa omasi jo tänään!

Kuvien lähde: Luxcasa.fi