Sisustus

Stressless Laurel -ruokatuoli korkea: mukavuutta ja tyyliä ruokailuun

Ruokailu on yksi elämän nautinnoista, mutta se voi olla myös epämukavaa, jos tuolit ovat kovia tai epäsopivia. Siksi kannattaa valita ruokatuolit, jotka tarjoavat sekä ergonomiaa että estetiikkaa. Stressless Laurel -ruokatuoli korkea on yksi sellainen vaihtoehto, joka sopii niin moderniin kuin klassiseenkin sisustukseen.

Stressless Laurel -ruokatuoli korkea on osa Stressless-tuoteperhettä, joka tunnetaan laadukkaista ja mukavista lepotuoleista ja sohvista. Stressless Laurel -ruokatuoli korkea on suunniteltu samalla filosofialla: se mukautuu kehon liikkeisiin ja tukee selkää ja niskaa optimaalisesti. Tuolin istuinosa on pehmustettu ja verhoiltu nahalla tai kankaalla, ja selkänoja on kaareva ja joustava. Tuolin jalat ovat metallia tai puuta, ja niissä on pyörivät liukunastat, jotka helpottavat tuolin siirtämistä.

Stressless Laurel -ruokatuoli korkea on saatavilla useissa eri väreissä ja materiaaleissa, joten voit valita juuri sinun sisustukseesi sopivan yhdistelmän. Voit myös yhdistää tuolin muihin Stressless-tuotteisiin, kuten ruokapöytiin ja lepotuoleihin, luodaksesi harmonisen ja viihtyisän ruokailutilan. Jos haluat tutustua tarkemmin tähän upeaan tuotteeseen, klikkaa Stressless Laurel -ruokatuoli korkea.

Stressless Laurel -ruokatuoli korkea: tekniset tiedot ja hinta

Stressless Laurel -ruokatuoli korkea on tilava ja ergonominen ruokatuoli, jonka mitat ovat 48 x 104 x 62 cm (leveys x korkeus x syvyys). Tuolin istuinkorkeus on 49 cm ja istuinsyvyys 46 cm. Tuolin paino on 11 kg.

Tuolin verhoiluvaihtoehtoja ovat nahka tai kangas, jotka molemmat ovat kestäviä ja helppohoitoisia materiaaleja. Nahkaverhoilun värivaihtoehtoja ovat musta, valkoinen, harmaa, ruskea, beige, punainen ja sininen. Kangasverhoilun värivaihtoehtoja ovat harmaa, beige, sininen, vihreä ja oranssi. Tuolin jalkavaihtoehtoja ovat metalli tai puu, jotka molemmat ovat tukevia ja tyylikkäitä materiaaleja. Metallijalan värivaihtoehtoja ovat kromi tai mattamusta. Puujalan värivaihtoehtoja ovat tammi tai pähkinä.

Stressless Laurel -ruokatuoli korkea on laadukas ja kestävä tuote, joka on valmistettu Norjassa. Tuotteella on viiden vuoden takuu rungolle ja kolmen vuoden takuu verhoilulle. Tuotteen hinta vaihtelee verhoilun ja jalan mukaan, mutta se on noin 500-600 euroa.

Voit tilata Stressless Laurel -ruokatuoli korkea -tuotteen helposti ja turvallisesti Masku.com-verkkokaupasta, joka tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 500 euron tilauksille. Voit myös käydä Maskun myymälässä, jossa voit kokeilla tuolia ja saada henkilökohtaista palvelua. Masku on Suomen suurin huonekalujen vähittäismyyjä, jolla on yli 40 vuoden kokemus alalta. Masku tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja ja sisustustuotteita jokaiseen kotiin ja makuun.

Tilaa nyt Stressless Laurel -ruokatuoli korkea ja nauti ruokailusta uudella tasolla!

Kuvien lähde: Masku.com